Troben el cotxe robat de Cayetano Rivera i Eva González

El vehicle de la parella havia estat robat uns dies enrere a San Agustín de Guadalix i va aparèixer el darrer divendres
Cayetano Rivera i Eva González s'han mostrat feliços de recuperar el seu cotxe | CatalunyaDiari.cat

 

Fa cinc dies, un inesperat succés va sobrevenir a la parella formada per Cayetano Rivera i Eva González, que sofria un bon ensurt quan els van robar el seu vehicle de nit, un BMW valorat en 70.000 euros, que, per sort han pogut recuperar, tal com ha anunciat Cayetano a les xarxes socials, alleujat.

 

Tot va succeir a la localitat madrilenya de San Agustín de Guadalix, tal com va anunciar el mateix Cayetano, demanant ajuda a les xarxes: «Ahir a la nit ens van robar el cotxe a Sant Agustí de Guadalix. Model: BMW X5. color: negre. Matrícula: 5689GYX. Agraïm qualsevol informació. Gràcies!».

 

Model de vehicle BMW X5, igual que el cotxe robat | BMW

Els cossos policials troben el vehicle el 15 de novembre

La parella va posar la corresponent denúncia a la policia i gràcies a la feina d’aquest cos i la guàrdia civil, finalment el cotxe va aparèixer el darrer divendres 15 de novembre i el matrimoni va poder tornar a respirar amb tranquil·litat. Així anunciaven l’esperada troballa via Twitter, mostrant el seu agraïment als cossos policials i a la col·laboració ciutadana:

  

  

«De la mateixa manera que us vaig demanar col·laborar per a trobar el meu cotxe robat, m'alegra informar-vos que l'han trobat. Vull agrair-vos a tots els que heu ajudat difonent el missatge i als cossos de seguretat pel seu impecable treball @guardiacivil @policia #PolicíaLocal».

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor