Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Christian Gálvez durant la seva etapa a 'Pasapalabra'

Espectacular canvi físic de Christian Gálvez després de 'Pasapalabra'

El presentador de Telecinco podria haver-se realitzat algun retoc estètic

Imatge de Christian Gálvez durant la seva etapa a 'Pasapalabra'
El presentador ha canviat totalment la seva imatge | GTRES

Tot i la desaparició de 'Pasapalabra' Christian Gálvez continua lligat a Mediaset, amb el petit espai de 'El Tirón', un concurs semblant a 'Pasapalabra' però que té una durada molt curta.

  

L'objectiu de 'El Tirón' era seguir l'essència de 'Pasapalabra' en vint minuts i dins del plató de 'Sálvame'. Aquesta continuïtat no podia existir sense la presència de Christian Gálvez, presentador estrella de la casa, que tantes alegries ha donat a Mediaset, durant tots els 12 anys d'emissió del mític concurs. El que impacta a molts seguidors és el sorprenent canvi físic que ha esdevingut el presentador, amb una imatge totalment renovada, no només en el seu estilisme, que ara és més casual, sinó en el seu físic, principalment en la seva cara.

Christian Gálvez passejant amb els seus amics durant l'estiu del 2019
Imatge de Christian Gálvez d'aquest any, sense cap arruga a la cara | GTRES

Possible retoc estètic

Des de la baixa de 'Pasapalabra', s'ha vist un Christian Gálvez amb una mica més de pes, i amb una cara molt diferent, més estirada, sense arrugues i amb més voluminositat en el cabell. Un canvi que ha fet ressò a les xarxes, que opinen que el presentador s'ha retocat estèticament. El madrileny té 39 anys i fa molts anys que està al capdavant d'un dels millors programes de la casa, el desgast és evident, tot i que Gálvez sempre ho ha intentat amagar amb la seva simpatia tan particular. Tot sembla indicar que 'Pasapalabra' no tornarà, però el presentador encara té contracte amb Mediaset, i de moment confien en ell per al format de 'El Tirón'.

Imatge de Christian Gálvez durant a Madrid, el 6 d'octubre del 2019
Imatge de Christian Gálvez més fort i amb més volum | GTRES

També et pot interessar...