Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Escanes torna a la feina amb un nou projecte

Laura Escanes recorda el passat amb una tendra fotografia

Des que s'ha convertit en mare, s'ha tornat més sentimental i nostàlgica parlant de la seva infància

Laura Escanes torna a la feina amb un nou projecte
Laura Escanes ha publicat una fotografia | INSTAGRAM

 

Sembla que quan un es converteix en pare, els records de la seva infància afloren inevitablement i ens posem amb més facilitat a la pell dels nostres pares, recordant tot el que hem viscut.

 

Així és com se sent en els darrers temps  Laura Escanes, a qui el naixement de la seva filla Roma ha suposat un daltabaix emocional. La 'influencer' està gaudint cada moment que pot amb el seu bebè, tal com mostra en les contínues instantànies que publica a les xarxes i  li han començat a brotar moments de la seva infància que ha volgut compartir.

 

Laura Escanes mostra fotografies de la seva infància

Aquests dies, Laura Escanes s’ha mostrat més nostàlgica que de costum i ha decidit recordar la seva infància compartint alguns detalls amb els seus seguidors, com una dolça  imatge en què apareix ella de petita a la falda de la seva mare i que acompanyava amb aquestes paraules: «Tenien raó quan deien que quan tingués un fill ho entendria. Gràcies, us estimo».

 

 

Laura Escanes ha publicat més imatges de quan ella era bebè, i en les quals apareix o bé amb la seva mare o bé amb el seu pare, mostrant una infància feliç, encara una vegada ja va revelar que ho passar molt malament quan els seus pares es van divorciar, i el seu pare va haver de marxar de casa.

 

També et pot interessar...