Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Surt a la llum la identitat de l'amiga 'íntima' que pot trencar el matrimoni de Cayetano

És Karelys Rodríguez, una advocada que viu i treballa a Londres i que manté una relació d'amistat amb ell des de fa almenys vuit anys

Imatge de Karelys Rodríguez
Karelys Rodríguez és una bona amiga de Cayetano | Instagram

El matrimoni de Cayetano Rivera i Eva González no està passant pel seu millor moment, després que hagi sortit a la llum una suposada infidelitat del torer amb una advocada afincada a Londres.

Segons avança el diari 'ABC', la suposada amiga especial de Cayetano és Karelys Rodríguez, una advocada que viu i treballa a Londres  i que manté una relació d'amistat amb ell des de fa almenys vuit anys.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Una advocada molt familiar

Tot i que Karelys va fer durant una època de model, finalment va decidir especialitzar-se en dret i treballar  durant una temporada com a relacions públiques de la discoteca Buddha de Madrid. L'amiga de Cayetano és molt activa a les xarxes socials i, des dels seus perfils, mostra el seu espectacular físic. Keymer i Keysa són els seus dos germans i, sempre que pot, fa per reunir-se amb la seva família que viu entre Madrid i Tenerife.

Tanmateix, asseguren que en alguna ocasió hauria arribat a anar a veure torejar a Cayetano, tot i que sempre des de la distància per a no despertar sospites. De la mateixa manera, cap dels dos se segueixen a les xarxes socials.

 

Les imatges de la polèmica

Davant tota aquesta polèmica,  la revista 'Semana' ha publicat les imatges en exclusiva del matador acompanyat d'una amiga que fa anys que viu a Londres. Cayetano l'hauria visitat el passat 11 de novembre i tots dos haurien sopat en un restaurant proper al Palau de Buckingham, al barri de Westminster de la capital anglesa.

Karelys Rodríguez
Karelys Rodríguez podria trencar el matrimoni del torer i la presentadora | Instagram

És òbvia la relació molt íntima i la gran complicitat existent entre tots dos, segons es pot veure a les fotografies dins i fora del local. Mantenen una conversa animada, compartint confidències entre riure, agafant-se de les mans i fent-se una abraçada. Un cop van finalitzar la vetllada, van aprofitar que la pluja donava un respir a Londres per marxa del restaurant fent una passejada. Mentrestant, Cayetano i Eva segueixen en silenci i l'estat del seu matrimoni és una incògnita.

També et poden interessar...