Fran Rivera defiende a su hermano Cayetano de los rumores

Fran Rivera defensa el seu germà Cayetano dels rumors d’infidelitat: «No em crec res»

El col·laborador d’Espejo Público afirma que a les fotos «no hi ha res escandalós»

La presumpta infidelitat de Cayetano Rivera es troba a totes les portades. Sobretot després que la revista ‘Semana’ publiqués fotografies del marit d’Eva González passejant per Londres amb una jove. El torero acumula l’expectació del públic d'ençà que a Kiko Matamoros se li va escapar el seu nom assegurant que estava enganyant la seva dona.

Cayetano ja es va pronunciar al respecte, amenaçant d'emprendre accions legals contra tots els programes que havien assegurat que era infidel. Ara, el seu germà Fran Rivera ha sortit en la seva defensa.

Fran defensa que les fotografies «no diuen res»

Fran Rivera no es troba en el millor moment amb el seu germà, amb el qual manté una tensa relació des de la polèmica amb la correguda de Ronda. Tanmateix, ha volgut donar la seva opinió sobre el tema: «No crec res del que estan dient». A una entrevista a la revista ‘Hola’, Fran ha qüestionat per què la gent busca tanta polèmica amb el tema i amb «unes fotografies que no diuen absolutament res». «No entenc per què han anat pel costat de l’escàndol quan a les imatges no hi ha res escandalós».

Eva González encara no s'ha pronunciat sobre el tema | Catalunya Diari

Eva González no s'ha pronunciat

El torero defensa que aquestes acusacions provenen d’algú que ha volgut tacar el nom d’Eva González i Cayetano: «No puc entendre com han volgut fer veure una cosa que clarament no és». Tot i això, sembla que aquesta conclusió l’ha pensat ell sol perquè també ha confessat que no ha parlat amb el seu germà. Tampoc ha intercanviat paraules amb la seva cunyada: «No em fa falta trucar-li per aquest tema, és una ximpleria de tal calibre que no ho necessito».

El perquè de no parlar amb el seu germà sembla que també té una explicació: «Està al Perú fent una travessia i no té cobertura». La trucada, però, no sembla que tindrà lloc tampoc al futur: «Crec que torna ara, però  no li he trucat per això perquè em sembla una ximpleria».

Per la seva part, la principal afectada d’aquesta presumpta infidelitat, Eva González, no s’ha pronunciat  sobre el tema, ni es té constància de la seva situació actual amb el seu marit, qui defensa la seva innocència, tot i les fotografies publicades.

També et pot interessar...