Pedro Sánchez i Begoña Gómez

Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, irreconeixible després de mesos amagada

La dona de Pedro Sánchez ha sorprès tothom amb el seu nou aspecte, i tot apunta que alguns canvis guarden relació amb els retocs estètics

Begoña Gómez torna a estar de moda. La 'primera dama' en funcions ha reprès el seu paper institucional i ha aparegut amb una imatge totalment renovada, un fet que no ha deixat indiferent a ningú. En aquest sentit, el mitjà 'Vanitatis' ha contactat amb diversos experts que han explicat les claus de la nova versió de Gómez, la qual hauria pogut sotmetre's a alguna classe de retoc estètic.

Begoña Gómez va aparèixer radiant

Aquest mateix dilluns, Pedro Sánchez i la seva dona es traslladaven fins al Palau Reial per gaudir de la recepció que els monarques espanyols van oferir arran de la Cimera del Clima, la qual s'està celebrant aquests dies a Madrid. Per sort, tant el president del govern en funcions com Felip VI van saber aparcar les seves diferències i dissimular les petites tensions exitents entre ells.

Inesperadament, totes les mirades van anar a parar sobre Begoña Gómez, i per un motiu ben clar: la dona de Pedro Sánchez estava més radiant que en qualsevol de les altres ocasions que ha comparegut públicament.

Begoña Gómez
La dona de Pedro Sánchez ha sorprès tothom amb el seu nou aspecte | Catalunya Diari

Com no podia ser d'altra manera, alguns mitjans s'han fet ressò d'aquest canvi ben notori, i no només això, sinó que han indagat per tal de descobrir la veritable causa d'aquests canvis.

Els retocs estètics de Begoña Gómez

Així les coses, sembla que Begoña Gómez no s'ha limitat a canviar el seu look habitual —va aparèixer amb més volum als cabells i amb una cabellera més clara i rossa—, sinó que també s'hauria atrevit a realitzar-se petits retocs estètics.

Una informació que han confirmat des del centre madrileny Carmen Navarro, una clínica especialitzada en bellesa i estètica, que ha aprofundit en la manca d'arrugues i en el fet que els pòmuls de la 'primera dama' en funcions presenten un aspecte molt més turgent.

Pedro Sánchez i Begoña Gómez
Begoña Gómez ha canviat de look i s'ha realitzat diversos retocs | Catalunya Diari

I és que, si bé «la pell diu molt més de nosaltres del que podem imaginar, perquè reflecteix les nostres emocions i el nostre estat d'ànims», també asseguren que «les arrugues o la flacciditat no es combaten amb eufòria electoral».

Més radiant que mai

En aquest sentit, des de la clínica fan patent que Begoña Gómez hauria pogut «realitzar-se infiltracions de vitamines i àcid hialurònic, així com Botox». El fonament d'aquestes sospites rau en el fet que la dona de Sánchez ha «eliminat les arrugues del seu front i del contorn dels ulls, fins i tot del coll».

A més, la seva pell «llueix molt més lluminosa», quelcom que també deu guardar relació amb els cosmètics que Gómez fa servir a casa seva, entre dltres rutines i processos. El fet és que la dona de Pedro Sánchez presenta un aspecte més radiant que mai.

També et pot interessar...