Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier será operado el 3 de diciembre

Jorge Javier rep l'alta i seguirà la seva recuperació des de casa

El presentador espera estar totalment recuperat per la Gala Final de GHVIP

Jorge Javier rep l'alta i seguirà la seva recuperació des de casa | Catalunya Diari

Jorge Javier es va perdre la gala de 'Límite 48 horas de Gran Hermano VIP' d'aquest dimarts després d'haver de ser ingressat a l'hospital per a sotmetre's a una intervenció quirúrgica que tenia programada. Durant el programa que va presentar Carlos Sobera, es va informar que l'operació havia sigut tot un èxit «la intervenció a la qual s'ha sotmès fa a penes unes hores ha sortit a la perfecció. Jorge es troba bé i em diuen que ja està pensant a tornar. Doncs que sàpigues que t'esperem aviat aquí» va explicar Sobera. 

Aquest mateix mati, s'ha pogut saber que el presentador havia sigut traslladat a planta després de passar la nit a l'UCI, i ara, segons informa la revista 'Lecturas', Jorge Javier ja ha rebut l'alta hospitalària i seguirà el seu procés de recuperació des de casa. 

La seva mare i David Valldeperas han acompanyat al presentador en la seva sortida de l'hospital, on se l'ha pogut veure amb un capell de llana per no passar fred, unes ulleres de sol i la seva característica alegria.

Espera estar totalment recuperat per la Gala Final de GHVIP

Recordem que el presentador s'ha sotmès a un estrenyiment en un dels 'stent' que li van col·locar quan el van haver d'operar després de patir un ictus. Jorge Javier va haver de ser atès d'urgència després d'ingressar a l'hospital per forts maldecaps. Durant la passada gala del dijous, es va acomiadar amb positivitat i, encara que depèn de la decisió dels metges, el presentador espera estar totalment recuperat per a presentar la gala final de 'GHVIP'.

 

També et pot interessar...