Fran Rivera ataca a Isabel Pantoja i la titlla de mala persona

Fran Rivera ha tornat a obrir la guerra que manté amb Isabel Pantoja en referència a l'herència de Paquirri.

Fran Rivera amb la seva dona
Toñi Moreno va entrevistar a Fran Rivera a Telemadrid | GTRES

Fran Rivera i Lourdes Montes van visitar aquest divendres el nou programa del 'prime-time' d'Antena3 i es van sotmetre a una entrevista cara a cara entre ells dos. Durant aquesta conversa va sortir el famós tema que té confrontat a Fran Rivera amb Isabel Pantoja i que té com a set de la qüestió l'herència material de 'Paquirri'. Actualment aquesta herència està en possessió d'Isabel Pantoja i es nega a retornar-li als germans Rivera.

El presentador del programa va voler saber com estava la relació i si considerava que això podria tenir un final feliç. En aquest moment Fran va admetre que veu el final molt llunyà i amb una solució gens fàcil, afegint que és tot molt més complicat quan has de tractar amb una mala persona, fent referència a la Pantoja.

Exculpa al seu germà Kiko Rivera

En tota aquesta trifulga, Fran Rivera, va voler desmarcar al seu germà Kiko Rivera de tota aquesta problemàtica. Va dir d'ell que el considerava una bona persona, tot i que admès que li hi hauria agraït que es quedés al marge i no interferís en totes aquestes conversacions, que pel que sembla, no han servit per a res.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari