Suso sortint d'una discoteca

Subornen Suso amb 15.000€ per unes fotos molt compromeses d'una sonada infidelitat

Suso Álvarez no ha cedit al suborn i ha destapat una sonada infidelitat

'Viva la vida' començava el programa d'avui fent una connexió amb el seu col·laborador Suso Álvarez, el qual avui no estava citat, perquè fes còmplice als espectadors del programa d'unes fotografies molt compromeses d'un famós i que tiraria per terra la relació que manté amb una coneguda dissenyadora des de fa uns anys.

Suso posava en context als espectadors explicant que el protagonista de les fotos era Luis Miguel Rodríguez, més conegut com 'El chatarrero' i per ser també parella de la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada. En aquestes fotos i que més tard han mostrat en el programa, es podia veure a l'empresari en actitud carinyosa i besant-se amb l'actriu Marcia Di Lele. Unes imatges que tirarien per terra la fidelitat que ell perjurava tenir cap a la famosa dissenyadora.

Suso subornat

Quan l'entorn de l'empresari han tingut constància que Suso tenia en el seu poder aquestes imatges, han realitzat una trucada en número ocult per oferir-li una suculenta quantitat de diners a canvi de no mostrar aquestes fotografies. El mateix interessat  ha confessat al programa que la xifra del suborn es marcaria en els 15.000 euros. Finalment i com hem explicat, Álvarez no ha acceptat i ha mostrat les imatges en el seu programa.

També et pot interessar...