La desconeguda malaltia d'Alberto Chicote que l'ha obligat a canviar la seva alimentació

El conegut cuiner d'Atresmedia pateix una diabetis de tipus 2

Alberto Chicote s'ha convertit en els darrers anys en una de les figures televisives més reconegudes. El cuiner madrileny, que va debutar a televisió amb 'Pesadilla en la Cocina', és ja una de les estrelles d'Atresmedia, tant que fins i tot protagonitza les campanades amb l'encara més mediàtica Cristina Pedroche. El que no és tan conegut és que una malaltia l'ha obligat a cuidar la seva alimentació: la diabetis de tipus 2. 

En alguns dels seus programes especials per La Sexta, com 'Los Mitos de los alimentos', ja havia parlat de la necessitat de dur una dieta sana. Però ell és mostra especialment conscienciat amb la seva malaltia, que ell mateix definia a 'El Hormiguero', com «una de les grans pandèmies del segle XXI». Chicote és a més una de les cares de la campanya #Diabetesportucorazón de l'Aliança per la diabetis. 

Present cada cop més en els joves

El xef ha alertat en alguna ocasió que és una malaltia que «té la mala bava de no fer mal». Històricament associada a adults d'uns 50 anys, cada cop preocupa que és més habitual entre els joves, a causa del sedentarisme o una mala alimentació. I és que si no és detectada, pot arribar a causar infarts, ictus o pèrdua de visió.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari