El rei emèrit Joan Carles I fa 82 anys: així serà la seva celebració

La celebració serà amb els seus familiars íntims en un dinar a Zarzuela

Avui, diumenge 5 de gener, el rei emèrit Joan Carles I fa vuitanta-dos anys. L’aniversari arriba set mesos després que decidís deixar de banda la vida institucional i pública. A partir d’aquell moment, només ha assistit a actes de caràcter privat.

Ja l’any 2018 va celebrar el seu aniversari de manera privada. Fa dos anys va organitzar un dinar al Palau de la Zarzuela, on no van assistir Iñaki Urdangarín ni la infanta Cristina. A més, tampoc hi van ser els quatre fills que tenen en comú, segons ‘El Español’. Així, no s'espera que es realitzi una celebració fora del normal, per la qual cosa es té previst que la celebració sigui de caràcter privat i molt íntima, amb la presència dels familiars més estimats pel rei emèrit.. 

L'última aparició oficial va ser l'any 2014

En aquests últims temps, s’ha accentuat la relació amb la reina Sofia. Moltes eren les especulacions que parlaven d’un distanciament molt important entre els dos reis emèrits, però aquest any, com ja ho van fer l’any passat, han aparegut junts per felicitar el Nadal als espanyols.

Abans d’aquests actes conjunts, hauríem d'anar enrere, fins a l’any 2014, per poder veure als dos reis emèrits en un acte oficial, ja que va ser l’últim any que Joan Carles va felicitar les festes, ja que a partir d'aquell moment, foren el rei Felip VI, la reina Letizia i les seves dues filles les que ho fan.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari