Juan Carlos Campo, el diputat que ha enamorat la presidenta del Congrés, Meritxell Batet

La presidenta de la Cambra manté una relació amb aquest diputat socialista per Cadis des de fa un any

La presidenta del Congrés dels Diputats, la socialista Meritxell Batet
La presidenta del Congrés dels Diputats, la socialista Meritxell Batet, en una imatge d'arxiu. | Cedida

L'amor pot sorgir a qualsevol racó: també al Congrés dels Diputats. Aquest cap de setmana, en què s'ha celebrat la primera votació, fallida, de la sessió d'investidura de Pedro Sánchez, també ha tingut un paper d'especial rellevància la presidenta de la Cambra Baixa, Meritxell Batet. Nascuda a Barcelona i cap de llista del PSC a les eleccions generals dels darrers anys, Batet ha dirigit la sessió d'aquests 4 i 5 de gener, que es reprendrà dimarts, dia 7, amb la probable investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

Batet, enamorada d'un diputat socialista

Justament al Congrés que presideix, Meritxell Batet, que té 46 anys, coincideix amb la seva parella. La seva relació, que es va iniciar fa aproximadament un any, s'ha anat fent pública en les darreres setmanes i dies. Batet manté una relació amb un altre diputat del PSOE al Congrés: es tracta de Juan Carlos Campo Moreno, de 57 anys, nascut a Sevilla, però diputat per la circumscripció de Cadis.

Batet i Campo comparteixen formació acadèmica: tots dos són llicenciats en Dret. El seu nom, fins i tot, sona com a possible ministre de Justícia del nou govern de Pedro Sánchez, prenent el relleu a Dolores Delgado, una incògnita que es resoldrà en pocs dies.

López Bofill i José María Lasalle, les darreres parelles conegudes de Batet

Campo Moreno és la primera parella que es coneix de Meritxell Batet després que, l'any 2016, es divorciés del pare de les seves filles bessones: José María Lasalle, de 53 anys, ex diputat i ex secretari d'Estat de Cultura pel PP. Anys enrere, Batet havia mantingut una relació amb el jurista i tertulià habitual de diversos mitjans de comunicació, Hèctor López Bofill, amb qui havia conviscut al poble on ell resideix i és regidor per JxCat, Altafulla.


Comentaris

envia el comentari