El malson de Chiqui amb Borja: «Em va menjar l'orella i em va enredar»

Segons ha manifestat la murciana a ‘Sálvame’, la relació ja estava trencada abans de prendre aquesta decisió

Chiqui durant la seva entrevista a 'Sálvame'
Ha explicat la difícil situació que ha viscut a la 'Corba de la vida' | Telecinco

Fa poc temps que s’ha conegut la notícia que informava que Chiqui s’ha separat del seu marit, Borja Navarro. A més, ha criticat l’actitud de la seva exparella quan encara tenien la relació sentimental.

Chiqui i Borja, que tenen dues filles en comú, han trencat una relació que, segons ha manifestat la murciana a ‘Sálvame’, ja estava trencada abans de prendre aquesta decisió, ja que Borja hauria estat infidel a l'ex concursant de ‘Supervivientes’ durant la seva relació.

«Es va tornar més masclista, va canviar la seva personalitat i estava més ficat al mòbil, a l’ordinador... Hi havia faltes de respecte continuades i que no es poden tolerar», ha dit al programa de Mediaset.

Ha explicat que Borja hauria preferit estar amb una de les seves amants mentre naixia la seva segona filla: «Vaig entrar tota sola a quiròfan perquè ell se’n va anar a dinar, això és el que li importava. Vaig decidir fer-me una lligadura de trompes per no tindre més fills».

També ha dit que Borja li «va menjar la orella i la va enredar. No dic que tota la culpa la tingui ell, perquè jo també he tolerat coses que no tindria que haver tolerat», ha manifestat.

La corba de la vida

Chiqui explicant la seva relació amb Borja a Telecinco
Ha dit que Borja no volia treballar | Telecinco

Durant el seu pas pel programa de la premsa del cor, Chiqui ha realitzat la seva ‘Corba de la vida’. Així, ha explicat el que ha sigut la seva vida des dels inicis de la relació sentimental amb Borja. Un dels moments més difícils, segons ella, va ser quan es va assabentar a ‘Supervivientes’ que Borja li havia estat infidel.

«No volia ni estudiar ni treballar, els diners els portava jo a casa», deia. Ha explicat la difícil relació que ha tingut tant amb Borja com amb els seus pares, ja que es van assabentar per la televisió que Chiqui estava embarassada de la seva segona filla.

«Tot el que em deia era dolent, em deia ‘gorda’ i a mi m’afectava negativament. Vaig estar anant al psicòleg i ell no em donava suport», sentenciava.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari