Cayetano Rivera i Eva González, a punt de caure a l'abisme

La parella està passant per un moment molt delicat en la seva relació

Cayetano Rivera i Eva González han guardat silenci i tan sols s'han pronunciat per a anunciar mesures legals contra els quals afirmin que Cayetano ha estat deslleial a la seva parella.

Des que es va saber la notícia, hem pogut veure a Eva i la seva parella viatjant junts a Sevilla en el pont de desembre posant així terra pel mig als rumors. No obstant això, una vegada allí tots dos van tenir plans per separat.Cayetano va ser testimoni de les noces d'un amic mentre que Eva viatjava a París per a assistir al concert de la seva amiga Vanesa Martín.

Plans per separat durant el Nadal

Ara, sembla que el matrimoni tampoc hauria passat el nadal junts tal com apuntava la periodista Lucía Tornero des de 'Cazamariposas'. «Porten tot el nadal a Sevilla i no s'han mogut del residencial on comparteixen casa, però fan vides separades» explicava la reportera traslladada fins a la residència que la parella comparteix en Mairena del Alcor.

Segons les últimes informacions sobre la parella: «Van venir a principis de desembre a Sevilla i els vam veure junts però no hem tornat a veure'ls. Dins pot ser que facin vida però fora no. No se'ls ha tornat a veure junts. Aquesta setmana ell s'ha quedat a cura dels nens, ella ha marxat a Madrid per motius laborals». Luis Rollán, col·laborador del programa, també aportava informació sobre l'estat pel qual estaria travessant el matrimoni afirmant que «estan intentant suportar la situació de la millor manera possible. Estan intentant reprendre les seves vides i tornar a la normalitat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari