Foto: La imatge més descol·locant de Carme Chaparro que s'ha tornat viral

La periodista es troba passant uns dies a Barcelona

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primer propósito de 2020 cumplido: hacer ejercicio. . .

Una publicación compartida de Carme Chaparro (@carmechaparro) el

La periodista Carme Chaparro ha sorprès tots els seus seguidors després de penjar una curiosa imatge d'allò més estranya.

Carme Chaparro juga amb les il·lusions òptiques

Chaparro, que recentment ha abandonat 'Cuatro al Día', està tenint una gran activitat a les xarxes socials, especialment al seu Instagram. La futura presentadora de 'Mujeres al poder' ha penjat una fotografia on apareix ella en un vàter. El curiós de la imatge és que la periodista està fent el pi al damunt de la tassa tocant amb els peus al sostre. Molts seguidors han caigut en la trampa, però la captura és un muntatge.

La foto no és de cap lavabo, sinó que Carme Chaparro és trobava en una de les sales del Big Fun Museum de Barcelona, el museu de les il·lusions que hi ha a la Rambla. En tot cas, la periodista ha volgut iniciar l'any jugant amb els seus seguidors. La que va ser presentadora de 'Informativos Telecinco' està preparant el seu regrés a la televisió, després d'abandonar el seu programa a 'Cuatro' que actualment presenta el seu company Joaquín Prat. Encara no hi ha data oficial per l'estrena de 'Mujeres al poder' però tot indica que es començarà a emetre a principis d'aquest any.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari