L'enxampada a Isabel Pantoja en el moment que menys desitjava

La cantant va celebrar el cap d'any envoltada d'amics i familiars, això sí, sense comptar amb la presència de la seva filla

En moltes ocasions ens sembla que els famosos tenen una vida molt allunyada a la nostra i que els costums que segueixen res tenen a veure amb la nostra. Però aquestes festes Isabel Pantoja ha estat enxampada en una situació que l'apropa més que mai a la vida real, deixant enrere tota aquella grandesa i excepcionalitat a la que ens té acostumats.

La cantant sorprenia a les càmeres de 'Sálvamevisitant un gran basar on es disposava a fer una gran compra per a celebrar amb tot luxe de detalls l'última nit de l'any. Pantoja anava acompanyada d'una jove i de ben segur, va agrair eternament la seva companyia per ajudar-la a estirar dels tres carros que va omplir per endur-se cap a casa.

Un tiquet de quatre-cents euros

La mare de Kiko Rivera no va reparar en despeses i es va gastar uns quatre-cents euros en diferents complements destinats a engalanar la casa i la taula de la nit més especial de l'any. Entre tota la compra es van poder veure safates daurades, molt gots i plats de plàstic i unes tovalloles de tonalitats morades. El què més ha sorprès és que la cantant també va comprar alguns jocs de taula per amenitzar les hores posteriors a les campanades, que segons diuen, les va seguir a través de Telecinco.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari