El milionari deute de Rocío Carrasco amb Hisenda que li provoca malsons

El matrimoni està passant pel seu pitjor moment al enfrontar-se a un embargament de 2 milions d'euros

Rocío Carrasco i Fidel Albiac no travessen el seu millor moment, i el causant seria ni més ni menys que profunds i seriosos problemes econòmics. Amb una relació a les espatlles de 20 anys, el matrimoni s’enfronta actualment a la pitjor crisi que han viscut mai, amb un patrimoni embargat i uns deutes que els ofeguen.

 

Un patrimoni embargat

Per una banda, Rocío Carrasco deu ni més ni menys que 1 milió i mig d’euros en concepte de l’impost de transmissions patrimonials amb motiu de l’herència que va rebre de la seva mare, Rocío Jurado, que va morir ara fa 13 anys; per la seva banda, Fidel Albiac deu 150.000 euros a Hisenda, segons els exercicis fiscals de 2015 i 2016.

Per si això no fos poc, els constants judicis als quals està immersa Rocío Carrasco amb el seu exmarit i amb la premsa, només fan que augmentar encara més les despeses del matrimoni, de tal manera que la parella es troba actualment submergida en un pou de deutes del qual els serà difícil sortir.

 

2 milions d'euros que no poden tocar

Com a conseqüència de tot això, Fidel i Rocío es troben amb gran part del seu patrimoni embargat a l’espera que saldin els seus deutes, una quantitat que puja als 2 milions d’euros, i que no poden tocar ni utilitzar per fer front als deutes. Aquest patrimoni està format per les múltiples propietats de les que disposa el matrimoni entre les quals es troben diverses finques, el xalet de luxe on viuen, una plaça d’aparcament i un pis a Sevilla. 

A més a més, el xalet on viuen està subjecte a una hipoteca que segueixen pagant, i per la seva banda Fidel Albiac disposa d’una altra propietat a Sevilla per la qual paga també una hipoteca, cosa que encara contribuiria més a augmentar les despeses mensuals que ofeguen el matrimoni.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari