Rocío Flores durant una gala de 'GH VIP'

El dineral que ha guanyat Rocío Flores com a nutricionista per Nadal

La filla de Rocío Carrasco, a banda de la seva faceta televisiva, exerceix com a 'coach' nutricional d'una empresa piramidal

 

A Rocío Flores, filla d’Antonio David Flores i Rocío Carrasco, se li acumulen els èxits professionals, i no només per la seva estrenada faceta televisiva, sinó perquè fa aproximadament un any que treballa des de casa com a ‘coach’ nutricional, per una empresa que es dedica a ajudar a les persones a perdre pes i aconseguir un estil de vida més saludable.

I és ara quan està començant a aconseguir els èxits que ella esperava, tant és així, que l'empresa per la qual treballa l'ha premiat amb un ascens i una gratificació econòmica que la filla de Rocío Carrasco, ben orgullosa, ha volgut proclamar als quatre vents mitjançant les xarxes, mostrant la seva prima de 2.400 euros. Sens dubte, és tota una alegria per la néta de la difunta Rocío Jurado, a qui  li va molt bé amb la seva nova professió, gràcies a la qual està aconseguint certa independència econòmica.

Però a què es dedica exactament Rocío Flores?

La seva feina consisteix a, gràcies a un mètode saludable, aconsellar les persones que vulguin perdre pes i canviar el seu estil de vida, mitjançant receptes, taules d’exercici, seguiment telefònic i via e-mail.

Però aquesta empresa, que s'anomena Juice Plus, és d’estructura piramidal, i aprofita l’avinentesa per a vendre les seves particulars pastilles amb l'objectiu d'ajudar a perdre pes, per la qual cosa recentment s'ha posat en dubte la figura de Rocío Flores dins de la companyia i si estava participant en una estafa pel fet d'estar comercialitzant les citades píndoles.

Potser pel rebombori causat, la filla de Rocío Carrasco ha volgut callar boques mostrant orgullosa el seu sou d’aquest mes a Instagram:  «El meu sou + prima de 2.400 euros. Aquesta gratificació és un reflex de molta feina, molt sacrifici, molta il·lusió i ganes».

Captura de l'instagram de Rocío Flroes
Rocío Flores mostra orgullosa la seva prima de 2.400 euros | Instagram

També et pot interessar...