Un avió de l'aeroport Schiphol d'Amsterdam està sent investigat per la policia

Un famós català, retingut a l'aeroport amb la filla de 10 mesos: «Estic fet pols»

La nena no havia dormit i plorava, com més s’enfadava el català, més rude era el vigilant

Malson a l’aeroport de Los Ángeles (Califòrnia, Estats Units) per a un locutor català que viatjava amb el seu nadó des d’Austràlia. L’expresentador de ‘Prohibit als Pares’ i exlocutor a ‘Los40’, Uri Sàbat,  ha compartit a través de les xarxes socials  una de les pitjors experiències que es podrien viure durant les vacances de Nadal: quedar atrapat i perdre l’avió pels abusos policials.

Sàbat i la seva filla van perdre l'avió

Això és el que  li ha passat a Sàbat mentre viatjava amb la seva filla de deu mesos, des de Melbourne, on han passat les vacances de Nadal en família fins, a Miami (Florida, Estats Units), on volien passar el Cap d’Any. Tanmateix, després de quinze hores de vol des d’Austràlia, el locutor devia canviar d’avió a l’aeroport de Los Ángeles, on va passar un control en el qual l’agent de seguretat no va ser gens amable: «El policia m’ha dit: ‘Pels meus ous que perdràs el vol. Faig la meva feina com vull i el perdràs’. I l’he perdut».

En les històries d’Instagram, Sàbat ha narrat com ha viscut aquestes hores, atrapat a l’aeroport de Los Ángeles: «Estic fet pols i molt enfadat. Vaig amb la nena que no ha dormit en tot el vol. L’agent m’ha dit ‘calla’ amb unes formes increïbles. Sis hores més a l’aeroport i sis hores més de vol a Miami. La nena plorant».

«Com més m’enfadava, més rude era el policia per a demostrar la seva autoritat. He vist falta d’humanitat en aquella persona i en la societat americana», ha lamentat Sàbat. Finalment ha pogut arribar a Miami després de 30 hores de viatge, amb la seva filla de deu mesos que no parava de plorar i ell amb un «’look pordiosero’ d’aeroport».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 horas después hemos llegado a Australia ?? #merrychristmas

Una publicación compartida de Uri Sabat (@urisabat) el

També et pot interessar...