Gerard Piqué arribant a un hotel de concentració amb el Barça

Piqué tanca el 2019 amb una notícia que li pot capgirar competament la vida

Si es confirma, la vida del mateix futbolista, i també de la seva parella, Shakira, canviaria per sempre

Sembla que  el nou any arribarà amb canvis a la vida del futbolista del Barça, Gerard Piqué. Aquests canvis res tindran a veure amb la seva carrera futbolística ni amb els múltiples negocis amb els quals compta. El gir més total li arribarà en el terreny personal i farà que la seva vida sentimental trontolli de dalt a baix. Així ho ha fet saber la vident televisiva Mhoni Vidente. En un programa especial adreçat a conèixer les novetats del nou any a les vides dels famosos, ha fet sortir a diferents celebritats de l'armari.

Sens dubte la història que més ha cridat l'atenció als espectadors del programa ha estat la predicció que ha fet i que té com a protagonista a Gerard Piqué. La seva predicció indica que en el nou any el futbolista descobrirà la seva bisexualitat i això el portarà a trencar la seva relació amb la cantant Shakira. Per si no n'hi hagués prou, la vident va més enllà i concreta que la celebritat descobrirà la seva nova orientació sexual gràcies a sentir-se atret per un altre jugador de futbol d'origen italià.

Maluma també dins de les prediccions

La bisexualitat de Piqué no ha estat l'única visió que ha tingut Mhoni. També s'ha encoratjat a predir la sortida de l'armari del cantant Maluma, que segons diu, farà ús de les xarxes socials per explicar la seva nova condició sexual. Sigui com sigui, l'any és prou llarg i ara caldrà veure si els dots de la vident són reals o no.

També et pot interessar...