Jorge Javier, més sol que mai la nit de Nadal

El presentador ha decidit allunyar-se dels seus familiars i amics durant aquestes festes

Jorge Javier Vázquez acaba un any que de ben segur recordarà. Fa uns dies que va finalitzar GH VIP 7, l’edició més vista de la història del programa des de 2003. Tot i això, el català no va poder presentar totes les gales, ja que va haver de ser operat d’urgència. La intervenció, però, va sortir perfecte i va poder fer la seva gran reaparició aixecant el braç d’Adara per coronar-la guanyadora.

Ara, amb la pressió mediàtica allunyada i el Nadal als carrers, el presentador ha decidit allunyar-se de tot allò que coneix, incloent-hi la família i els amics, i ha preferit optar per relaxar-se «a la platja i l’hamaca», amb unes vacances que faran que agafi forces per l’any vinent.

«Em moria de la vergonya»

El de Badalona ha decidit allunyar-se de casa i endinsar-se al seu propi paradís. Un inconvenient amb el qual no comptava, però, era la quantitat de menjar que podia arribar a ingerir: «Jo em reservava a la nit de Nadal de l’hotel. ‘Allà sí que em lluiré’, pensava amb optimisme. Però quan em vaig assabentar que havia d’anar vestit de blanc, em vaig començar a enfadar», comenta el presentador a un dels seus blogs de la revista ‘Lecturas’.

Tot i que escapar-se en solitari per les festes de Nadal va ser idea seva, Jorge Javier admet quina ha estat la pitjor part d’aquesta experiència: haver de sopar sol a la nit de Nadal.

«Quan em vaig veure amb els meus ‘pantalonets’ i el meu pol blanc anant a dinar em moria de la vergonya. Perquè vaig començar a pensar que li faria pena a alguns dels hostes de l’hotel, que em convidaria a sopar amb la seva família per no estar sol, i desconeixia si tindria força per a negar-me. Amb la qual cosa potser passava tan assenyalada nit sopant amb desconeguts, intentant ser agradable i maleint el dia i hora que vaig decidir emprendre aquest viatge», reconeixia al blog.

Un futur incert per Gran Hermano

Tot i això, les pors del presentador van ser en va. Ningú va convidar-li a asseure’s amb ell, i Jorge Javier va poder passar la nit de Nadal admirant el mar i acomodat a unes luxoses hamaques mentre la seva família i amics li desitjaven unes bones festes.

Ara, el català haurà de descansar pels nous reptes als quals s’enfronta Gran Hermano. Entre d’altres, la mala fama que s’ha guanyat arran el ‘Cas Carlota’ que ha acabat amb la marxa contínua d’anunciants i una indemnització que haurà de pagar Zeppelin a la víctima per danys morals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari