Molt lleig: El cruel atac d'Alba Carrillo al bebè d'Adara

Les dues concursants van començar el concurs tenint una mala relació, tot i que amb el temps es va anar arreglant

Si en un moment vam creure que Adara i Alba Carrillo havien estat amigues dins de 'Gran Hermano VIP', ara sembla que la realitat és un altre. Dies enrere Alba confessava en unes declaracions al programa 'Cazamariposas' que ella era la guanyadora moral del concurs, desprestigiant així el concurs que havia fet Adara i que l'havia convertit dies enrere en la guanyadora absoluta del concurs de telerealitat.

Aquestes paraules no van agradar gens a Adara i es va voler defensar de la seva companya d'edició mitjançant una piulada de Twitter on li deia que hauria d'estar agraïda amb el públic per no haver-la fet fora abans, quan realment va estar queixant-se i protestant des del primer dia. Però sembla que el que més li ha molestat a la model ha estat com acabava aquest missatge Adara: «Petons rondinaire».

Alba Carrillo ataca directament al nadó d'Adara

Carrillo ha trigat poques hores a contestar a Adara i ho ha fet mitjançant Instagram on ha criticat tot el concurs de la seva companya. En aquest li ha retret el canvi de companyies continu dins del concurs, d'haver dormit amb Gianmarco fent mal a gent de fora de la casa i el que és més greu, l'acusa de no haver pensat en el seu fill dins del concurs. De ben segur, Adara tornarà a respondre a Alba Carrillo i qui sap, si tornaran a coincidir en un plató de televisió per a enfrontar els seus diferents punts de vista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari