Jorge Javier Vázquez presentant una gala de 'Supervivientes' el 4 de juny del 2019

Dos polítics de primera fila, possibles nous concursants de 'Supervivientes'

Hugo Sierra, exparella d'Adara també s'ofereix per a ser concursant de la nova edició

La nova edició de 'Supervivientes' serà sens dubte un dels plats forts de la programació de Telecinco aquest any que tot just comencem. És per aquest motiu que tant la productora del programa com la cadena, estan ja cercant els millors concursants possibles, fins i tot, creuant murs que en un altre moment ens semblaria del tot impossible que travessessin.

Segons ha explicat el periodista Pepe del Real a 'El programa de AR'  s'estaria intentant convèncer a dos importants polítics perquè passessin a formar part del grup d'aventurers que el mes de febrer emprenguin el viatge cap a Hondures. Aquesta proposta els hi hauria arribat per part de dos representants de famosos que s'encarreguen de buscar els millors personatges, per a després oferir-los a la cadena i que aquests siguin els que finalment donin el vistiplau a la participació d'aquests.

  

Els dos polítics sondejats no són ni més ni menys que  Cristina Cifuentes, expolítica del Partit Popular i coneguda per haver estat Presidenta de la Comunitat de Madrid i d'altra banda, Juan Carlos Monedero, fundador de Podemos, juntament amb Pablo Iglesias.

Habituals de la casa

No és d'estranyar que s'hagin fixat en aquests dos perfils, ja que Monedero forma part de l'equip d'analistes polítics del programa d'Ana Rosa Quintana i mínim un cop per setmana visita les instal·lacions de la cadena. En el cas de Cifuentes no es podria catalogar com una col·laboradora habitual, però sí que ha assistit puntualment a analitzar l'actualitat política al programa 'Ya es mediodia' i a 'Sálvame', on va anar a sorprendre a la seva amiga Carlota Corredera.

També et pot interessar...