URGENT

🔴 Itàlia registra més de 2.000 pacients recuperats de coronavirus en 24 hores

Els possibles regals de Nadal de la princesa Elionor i la infanta Sofia

Com a totes les cases, el palau de la Zarzuela també espera la visita dels Reis d'Orient la matinada del proper 6 de gener
La Família Reial ja és a punt per obrir els regals el proper 6 de gener. |  Catalunya Diari

 

La princesa Elionor i la infanta Sofia, a l'igual que molts altres nens, esperen amb ànsia la visita dels Reis d'Orient el proper dilluns, dia 6 de gener. No obstant això, han transcendit alguns dels obsequis que aquests haurien deixat ja sota l'arbre del palau de la Zarzuela. El cert és que, a jutjar pels rumors, les filles dels Reis d'Espanya haurien rebut regals de preus molt elevats.

 

Seguint la tendència d'altres anys

El 2013, Elionor i Sofia van poder gaudir d'una bicicleta gràcies als Reis d'Orient. A més, també en els darrers anys, la infanta Sofia ha rebut el regal d'un piano perquè posi en pràctica tots els seus coneixements pel que fa a la interpretació amb aquest instrument. La princesa Elionor no ha estat menys, i és que la filla gran dels Reis rep any rere any peces de joieria per poder lluir-les en els seus actes públics.

 

La princesa Elionor i la infanta Sofia, en una imatge d'arxiu.  | Catalunya Diari

 

A més de rebre regals d'elevat cost, les filles de la reina Letizia i el rei Felip també han estat obsequiades amb diverses novel·les, ja que sempre s'han manifestat com una apassionades de la lectura. 'La nena invisible' o 'La Biografia d'un cos' han estat alguns dels títols que han sorprès gratament les petites.

 

Els regals d'aquest any

Tot i això, però, la monarquia ha vist reduïda, en els darrers anys, el seu pressupost, de manera que els regals d'aquest any podrien ser més modestos que de costum. Així, potser, la Família Reial podria optar per regalar entrades per a algun concert o obra de teatre. Encara que es desconeix exactament què hi ha a l'interior dels regals que s'obriran a casa dels Reis d'Espanya, el cert és que tot sembla indicar que la moda serà predominant.

 

A més, el passat mes de novembre, el rei va anar a uns grans magatzems per adquirir una joia de la signatura Vidal & Vidal, tot i que, per ara, no se sap qui serà el destinatari d'aquest obsequi. Així doncs, les petites esperen amb ànsia que els Reis d'Orient visitin La Zarzuela per poder obrir els regals que els han deixat.

Més notícies de la categoria Cor