YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El dessolador missatge de l'ex de Rufián: «Li vaig suplicar perdó de mil maneres»

Van tenir una rerlació de deu anys

Rufián i Mireia Varela en una fotografia penjada a les xarxes socials
Rufián i Mireia Varela en una fotografia penjada a les xarxes socials | mireiavarela - Instagram

Mireia Varela ha trencat —i de manera, per què no dir-ho, molt sorprenent— el seu silenci. L’ex de Gabriel Rufián ha volgut contraprogramar el debat d’investidura que s’està duent a terme aquests dies al Congrés dels diputats amb un post a Instagram que ha aixecat totes les sospites. 

«Vaig acomiadar el 2018 sabent que perdia l’amor de la meva vida. Vaig plorar per ell tots els dies, tardes i nits. Li vaig suplicar perdó de mil maneres i vaig desitjar cada hora el seu retorn. Centenars de nits en vela. Patiment incommensurable. Aïllament del món. Dolor a la gent que m’envoltava. Incomprensió, teràpia i medicació. Dolor, dolor i més dolor», diu.

Vides noves

La filòloga hispànica va trencar la seva relació amb Gabriel Rufián ara fa una mica més d’un any. Segons ha deixat escrit al missatge, sembla que se’n penedeixi, doncs el missatge va acompanyat d’una metafòrica fotografia negra.

La relació entre Rufián i Valera va ser de deu anys. En aquests deu anys, van tindre el seu fill en comú, en Biel, que ja té vuit anys. Després de separar-se, tots dos van començar vides noves, però pel que sembla, a Mireia li està costant superar la pèrdua sentimental de Gabriel.

De fet, el portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, va començar una nova relació a l’estiu amb Marta Pagola, cap de premsa del PNV al Congrés.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari