Una família guanya 2 milions d'euros a la loteria i tres dies després el seu fill supera un càncer

El seu fill, Ewan, havia estat diagnosticat de càncer 8 mesos enrere

Imatge arxiu Loteria 2014
No hi havia millor forma de començar l'any per aquesta família | Catalunya Diari

El començament d’any no podria haver estat millor per una família d’Anglaterra. El 18 de desembre la família va ser una de les afortunades de tindre un dècim premiat a la loteria del país i va guanyar 2.300.000 euros. A més, tres dies després, coneixien la notícia que el seu fill, amb càncer des de feia 8 mesos, havia superat  la malaltia.

El matrimoni, compost per Allison y John Mcdonald, van rebre fa vuit mesos una de les notícies més difícils d’assimilar i d'afrontar: el seu fill Ewan, de 15 anys, tenia càncer.

Poc es podien imaginar que vuit mesos després el seu fill es curaria i que, a sobre, vindria amb un gran premi sota el braç. Tot i això, els seus pares han expressat a ‘Sky News’ que: «És el millor sentiment», en referència a l’estat de salut del seu fill.

«Quin gran inici de 2020», assegurava l’home, que ha dit que li «tremolaven les cames» quan trucava a l’operadora per certificar el que estava veient a la televisió el dia del sorteig.

Pensava que era una trucada amb males notícies

El dia en què van guanya el premi, la mare del nen va rebre una trucada del seu marit. En un primer moment, Alisson pensava que li trucava per donar-li alguna mala notícia sobre el seu fill. Però el que va rebre va ser la trucada del seu marit dient-li que eren milionaris. «I, després, vam rebre la notícia sobre Ewan... No podem estar més agraïts», han manifestat.

Ara, se centren a gaudir del moment  i fer plans de futur. El primer que volen fer és «comprar una casa».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari