Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imagen de un boleto de Euromillones

El lleig gest amb els seus pares després de guanyar més de 100 milions a l'Euromillones

Dave Dawes va compartir una petita part del premi amb el seu fill Michael, de 32 anys

El fill d'un matrimoni del Regne Unit premiat amb 110 milionsd'euros  de l'Euromillones  va decidir portar els seus pares a judici, al·legant que ja no el cuidaven. En rebre el premi, els seus pares van donar-li 1,8 milions. Tanmateix, Michael, de 32 anys, no va quedar satisfet. En molt poc temps va gastar-s'ho tot i, consegüentment, va exposar als jutjats que els seus pares l'havien de blindar econòmicament de per vida.

El jutge sentencia a favor dels pares

En compartir el premi amb ell, Michael  va deixar la seva feina i va comprar-se una propietat de 500.000 euros  i una altra de 250.000 per a la família de la seva parella. Gran part restant va decidir compartir-la amb els seus amics. Ell i la seva parella van arribar a gastar-se més de 30.000 euros mensuals. Afortunadament per als pares, el jutge que va instruir la causa va dictaminar a favor d'ells i va sentenciar que Michael «tenia els fons per viure una vida còmoda, però es va comportar com un nen consentit  que esperava que el seu pare rescatés el seu compte bancari».

Dave, el pare, ni tan sols va arribar a entendre com el seu fill va demanar-li més diners després d'un any de compartir el premi. Ara, però, ha rebut una lliçó, ja que no hi ha cap decret judicial que obligui els progenitors a mantenir-lo.

També et pot interessar...