Filtren el possible i pessimista estat de salut de Schumacher

El pilot requereix, des de fa 6 anys, «un tractament a llarg termini en un marc orgànic, muscular i esquelètic molt canviat i deteriorat»

Corinna Betsch, la dona de Michael Schumacher, va enviar unes emotives paraules als seguidors del pilot que, tot i que podrien tenir una finalitat esperançadora, han conduït, encara més, a la incertesa. «Les coses grans sempre comencen amb petits passos. Moltes petites partícules poden formar un gran mosaic», va escriure Corinna dies abans del 51è aniversari del pilot —ahir divendres, 3 de gener. La discreció és màxima, tant és així que, després de sis anys de l'accident als Alps Francesos, on esquiava el matrimoni, el seu estat de salut és una incògnita.

Un neurocirurgià assegura que el seu estat podria estar molt deteriorat

En paral·lel a les paraules de Betsch, Nicola Acciarri, neurocirurgià de l'hospital Bellaria de Bolonya i seguidor de l'F1, ha declarat: «Prenc aquestes paraules de manera molt cauta, perquè s'informa molt poc. Està clar que, imaginant la situació del campió sis anys després de l'accident, hem d'imaginar a una persona molt diferent de la que recordem en els circuits, en un estat que s'haurà vist beneficiat per l'atenció intensiva que va rebre, però que sempre requereix un tractament a llarg termini, no només al llit, sinó en un marc orgànic, muscular i esquelètic molt canviat i deteriorat. Tot a conseqüència del trauma cerebral que va patir», ha explicat a la web Motorsport.com.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari