Michael Schumacher traslladat a París per rebre un tractament especial

Els metges esgoten totes les possibilitats per aconseguir alguna millora remarcable en el delicat estat de salut del 'Kaiser'

Michael Schumacher traslladat a París per rebre un tractament especial | Facebook

El millor pilot de Formula 1 de la història, Michael Schumacher, ha estat traslladat a París per rebre un nou tractament mèdic que aconsegueixi alguna millora remarcable del seu delicadíssim estat de salut. El 'Kaiser' va patir un greu accident d'esquí als Alps francesos el desembre del 2013, restant en coma durant mig any i amb seqüeles molt importants que 6 anys després han impedit la seva recuperació.

Segons avançava 'Le Parisien', el passat dilluns a primera hora de la tarda, el pilot alemany va ser traslladat a l'hospital Georges Pompidou de París, on un equip mèdic especialitzat, dirigit pel doctor Philippe Menasché, el sotmetrà a un tractament regeneratiu amb cèl·lules mare que començaria avui mateix, dimarts, 10 de setembre.

El mateix mitjà assegura que Schumacher havia de començar el tractament en qüestió el passat mes de juliol, però el seu estat de salut va impedir fer el trasllat llavors, i no ha estat fins ara que s'ha pogut traslladar a l'hospital parisí. El pilot ja havia estat atès en aquest mateix centre en dues ocasions la passada primavera, quan hi va ser traslladat en helicòpter per tractaments puntuals.

Secretisme i respecte pel 'Kaiser'

Des de que patí l'accident, sis anys enrere, l'estat de salut de Michael Shcumacher ha estat envoltat d'un hermetisme absolut que ha comptat amb el respecte de l'entorn i els mitjans. La mítica figura del campió alemany, el 'Kaiser', un esportista estimat, dins i fora dels circuits, han ajudat a mantenir en secret un estat de salut que des del primer dia s'ha intuït delicadíssim.

Schumacher és, encara avui, el pilot de Formula 1 amb més títols i més títols consecutius de la història dels mundials, una llegenda viva que perdurarà en la memòria com el pilot més gran de la història.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari