Les paraules de la dona de Michael Schumacher que podrien obrir una porta a l'esperança

Corinna Schumacher ha deixat entreveure una possible millora de l'expilot de F1

Michael Schumacher i la seva dona Corinna
Michael Schumacher i la seva dona Corinna als Alps | Instagram

El pròxim 29 de desembre es compleixen 6 anys del pitjor dia per a la família de Michael Schumacher. Durant les vacances de Nadal de 2013, l'expilot de F1 patia un greuaccident mentre esquiava als Alps que feia témer seriosament per la seva vida. El silenci gairebé hermètic sobre el seu estat de salut que manté el seu entorn, l'hauria trencat la seva dona Corinna amb un enigmàtic missatge.

«Les coses grans sempre comencen amb petits passos. Moltes pedres petites poden formar un enorme mosaic. Junts som més forts», escrivia en resposta a una pàgina de Facebook que s'obrirà en homenatge al seu marit el pròxim diumenge. 

Esperances pels seguidors de l'ex pilot

Aquestes paraules han estat interpretades amb esperança pels fans del set vegades campió del món, que han vist en elles una possible millora. Tot i això, cal ser prudents doncs Corinna, en les poques ocasions on ha parlat com per la revista 'She', sempre ha mantingut la voluntat de Michael de mantenir «un tema tan delicat com la salut com sempre ha estat, en privat». 

En aquella mateixa entrevista, però, es mostrava animada pel nou tractament que Schumacher havia iniciat fa uns mesos. «És a les millors mans i estem fent tot el possible per ajudar-lo», afirmava el passat novembre». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari