Jorge Lorenzo i la seva mala sort en els negocis i en l'amor

Els fracassos que Jorge Lorenzo sempre ha intentat ocultar

L'expilot de MotoGP té diversos negocis que no han acabat de funcionar i que han acumulat pèrdues

Jorge Lorenzo ha decidit retirar-se definitivament del motociclisme, i ara afronta una nova etapa plena d’incògnites, ja que si ens parem a analitzar els seus negocis i la seva vida amorosa, no es pot dir que el pilot de motociclisme hagi tingut massa sort.

L'amor no li ha anat massa bé

Instal·lat a Suïssa des de fa un temps, on va traslladar-se a viure per gaudir de més privacitat i allunyar-se del focus mediàtic, poc se sap de la seva vida personal a banda que dues noies han passat pel seu cor. 

 

La seva primera parella es deia Eva Perelló i va ser un amor de joventut quan tenia 17 anys, i posteriorment va estar amb la filla de l’empresari Enrique Tomás, la mediàtica Núria Tomás, de la qual es va acabar separant. Des d'aleshores no se li ha conegut cap altra conquista, i més des que algunes de les que s’aproparen al pilot ho fessin només per rendibilitzar la seva fama.

 

Jorge Lorenzo amb Núria Tomás
Jorge Lorenzo amb Núria Tomás | CatalunyaDiari.cat

Mala sort en els negocis

Durant aquests anys Jorge Lorenzo ha anat invertint els diners que guanyava gràcies al motociclisme, creant algunes empreses al seu nom per rendibilitzar el seu capital i per seguir guanyant-se el pa el dia demà, quan deixés la seva carrera esportiva tal com ha acabat fent. El pla però, no li ha acabat de funcionar, ja que actualment té dues empreses i cap de les dues li està funcionant com ell voldria.

 

Jorge Lorenzo fracassa en els seus negocis espanyols
Jorge Lorenzo fracassa en els seus negocis espanyols | CatalunyaDiari.cat

La primera, que s’anomena FMT Land 99 S.L, va ser  creada el 2008 i està dedicada al lloguer de béns immobles a les Illes Balears. Jorge Lorenzo és l’accionista majoritari i la seva mare l’única administradora, però l’empresa va arrossegar pèrdues per valor de 120.000 euros durant l’exercici del 2017.

 

L’altra empresa, Skull Ricer Inc. ha corregut la mateixa sort. El pilot va obrir aquest negoci d’ulleres de sol, joies i accessoris a mitges amb Sito Herrera, i tot i que el 2018 van facturar 1.200.000 euros, els seus  beneficis es van quedar en només 1.000 euros. Per si tot això no fos poc, Hisenda té en el seu punt de mira a l’expilot pel temps que aquest va estar vivint a Andorra i actualment podrien estar reclamant-li fins a 40 milions d’euros.

 

També et pot interessar...