L'apassionat petó en públic de Lucía Rivera i Marc Márquez a Xest

Marc Márquez es va proclamar campió del món i la seva parella Lucía Rivera estava allí per celebrar-ho amb ell
Lucía Rivera procura acompanyar el seu xicot a les carreres de motociclisme | INSTAGRAM

El darrer cap de setmana va finalitzar la temporada de motociclisme amb la seva última carrera que va tenir lloc en el circuit Ricardo Tormo de Xest, a València, on Marc Márquez es va proclamar campió del món per vuitena vegada.

 

La seva parella Lucía Rivera no es va voler perdre l’ocasió, i es trobava acompanyant orgullosa al seu xicot, quan a causa de l'entusiasme i de l'alegria del moment, els dos van protagonitzar una escena molt romàntica fent-se un petó als llavis molt efusiu davant les càmeres dels mitjans, per a sorpresa de tothom; un moment que va quedar immortalitzat en aquesta instantània.

 

Marc Márquez i Lucía Rivera es besen apassionadament | EFE

 

El germà petit de Lucía Rivera també es trobava al circuit

A més a més, a la filla de Blanca Romero se li queia literalment la bava a Instagram, quan va publicar una foto molt familiar en què sortien la seva parella Marc Márquez amb el germà petit de la model, Martín, que ara té 7 anys, i que és un fan declarat del pilot de Repsol. La model no podia contenir l'alegria de veure'ls junts: «Aquests dos campions em tenen...», escrivia entusiasmada.

 

Lucía Rivera compartint una fotografia del seu germà amb Marc Márquez als seus stories | INSTAGRAM

 

Aquesta fotografia i el fet que Lucía Rivera compartís celebració amb els familiars del pilot, que també es trobaven allí presents, és una mostra més que la seva relació avança bé i que la família del pilot l'ha integrat en el seu cercle més íntim.

 

També et pot interessar...

 

Més notícies de la categoria Cor