Madonna, a un pas d'abandonar-ho tot per greus problemes de salut

La cantant explica els forts dolors que està patint i que haurien provocat la cancel·lació del seu últim concert a Miami el 22 de desembre

La cantant Madonna travessa un delicat moment de salut que podria provocar la cancel·lació de la seva gira europea, que comença el 12 de gener, sobretot després de l’anul·lació del seu últim concert el dia 22 de desembre a Miami, que es va produir només dues hores abans que comencés l’espectacle. Amb aquest, ja són 5 els concerts cancel·lats recentment a causa dels dolors que pateix l’intèrpret de ‘Like a Prayer’.

 

Madonna parla de dolor «indescriptible»

Els forts i continuats dolors que pateix la cantant han estat el motiu pel qual es va suspendre el seu últim ‘show’, i en un missatge a Instagram ha volgut relatar els seus moments d’agonia i disculpar-se amb els seus fans: «A mesura que pujava l'escala per a cantar 'Batuka' dissabte passat a la nit, estava plorant de dolor, el qual ha estat indescriptible durant els últims dies (...). Vull comunicar a tots els meus fans que em sap molt greu haver cancel·lat el meu últim concert», explicava acompanyant les seves paraules amb un vídeo d’una actuació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was in tears from the pain of my injuries, Which has been indescribable for the past few days With every song I sang, I said a prayer that I would make it to the next and get thru the show. My prayers were answered, And I made it. I consider myself a warrior I never quit, I never give in, I never give up!! However this time I have to listen to my body And accept that my pain is a warning I want to say how deeply sorry I am to all my fans. For having to cancel my last show I spent the last two days with doctors Scans, ultra sounds, Xrays Poking and probing and more tears. They have made it very clear to me that if l’am to continue my tour— I must rest for as long as possible so that I don’t inflict further and Irreversible damage to my body. I have never let an injury stop me from performing but this time i have to accept that there is no shame in being human and having to press the pause button.............. I thank you all for your understanding, love and support. As the Words to Batuka go........... It’s a Long Road..........Lord Have Mercy. Things have got to change. And they will because MADAME . is a fighter!! Happy Holidays to Everyone #madamextheatre #thefillmoremiamibeach @orquestra.batukadeiras.pt

Una publicación compartida de Madonna (@madonna) el

 

La cantant ha relatat un autèntic infern a causa del dolor, que fins i tot li hauria fet témer no acabar algun dels seus concerts: «En cada cançó que cantava, deia una oració per aconseguir arribar a la següent i acabar el concert».

Ara, després de passar-ho tan malament, la cantant ha decidit seguir els consells dels metges i prendre’s un descans per agafar forces i seguir endavant: «He passat els dos últims dies amb metges: escàners, ultrasons, rajos X, plorant… M’han dit molt clarament que si vull continuar amb la meva gira, he de descansar el màxim possible per no causar un mal major i irreversible al meu cos».

  

Madonna s’ha mostrat molt esperançada i confiada en la seva recuperació: «Mai he deixat que una lesió m'impedeixi actuar però aquesta vegada haig d'acceptar que no és cap vergonya ser humana i haig de pressionar el botó de pausa. Us agraeixo tota la comprensió, l'amor i el suport. Com diu 'Batuka', 'és un llarg camí. Senyor, tingues misericòrdia. Les coses han de canviar', i canviaran perquè Madame X és una lluitadora».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari