Susanna Griso

Susanna Griso anuncia per sorpresa que ha ampliat la seva família

La seva germana, Marta, ha acollit un jove immigrant que s'ha vist obligat a abandonar el centre de menors on vivia

La presentadora catalana Susanna Griso ha sorprès de bona manera els seus seguidors a les xarxes socials confessant un secret molt emotiu, que no ha passat desapercebut. La cara més coneguda d''Espejo Público' ha anunciat de forma inesperada que ha ampliat família, tot i que no estem parlant ni d'una adopció ni tampoc d'un nou embaràs, sinó d'un «fillol».

La germana de Susanna Griso ha acollit un jove immigrant

En una entrevista a la revista 'Hola', la periodista ha explicat que  es tracta d'un nen immigrant, que la seva germana, Marta, es va assabentar que es veuria obligat a abandonar un centre de menors, i que volia que passés a formar part de la seva família. «Marta em va trucar per dir-me que hi havia un nen africà a punt d'abandonar un centre de menors, i es quedava al carrer. Ara forma part de la nostra família», ha relatat Griso. 

En aquest sentit, la presentadora ha especificat que el jove viu amb la seva germana, però que els caps de setmana està amb ella. «Li estic pagant els estudis. És un nen fantàstic, amb moltes ganes d'estudiar, treballar i sortir-se'n», ha destacat. 

«No és exactament una adopció»

Segons Susanna Griso, l'acollida ha estat, per a ella, una experiència molt enriquidora, que recomana a tothom. «No és exactament una adopció», ha aclarit, però ha explicat que el jove els està donant «moltes alegries». «En un moment en el qual es parla tant dels MENA, jo dic que aquest és un menor molt ben acompanyat. Perquè ens té a tota la família», ha assegurat la catalana. 

També et pot interessar...

  • Adara trencarà el seu silenci al plató de 'Sábado Deluxe'