María Teresa Campos i Bigote Arrocet pel carrer

Ara mateix: María Teresa Campos i Bigote Arrocet trenquen la seva relació

María Teresa Campos ha anunciat la pitjor de les notícies a través d'un comunicat

Malgrat ser el dia dels innocents, Emma García ha començat el seu programa 'Viva la vida' anunciant que tenien un comunicat molt important per llegir i que el contingut d'aquest copsaria les tertúlies de tots els programes de la televisió fins ben entrat el nou any. Al cap de pocs minuts,  la presentadora vinculava la notícia amb Terelu Campos i ella corroborava la magnitud dels fets, dient que mai s'atreviria a fer broma amb un tema tan seriós com aquest i molt menys, amb els noms de les persones que són els protagonistes dels fets.

Molta tensió al plató

Gairebé a dos quarts de vuit del vespre, Emma García demanava a Terelu Campos que s'aixequés per llegir el comunicat que s'amagava dins d'un sobre. Aquest estava signat per María Teresa Campos i començava referint-se a l'exposició mediàtica que havia tingut  durant els sis anys la relació que ha mantingut amb l'humorista Bigote Arrocet, entre rumors d'infidelitats i crisis continuades que mai han confirmat.

Ara però, explica que sí que vol donar la cara i confirmar que els dos han trencat la relació que els unia, demanant el màxim respecte per part de tots els companys  i demanant comprensió, entenent que estan sent uns moments molt complicats.

Les filles no aguanten les llàgrimes

Terelu Campos i Carmen Borrego es trobaven a plató i no han pogut mantenir les seves llàgrimes. Per la seva banda, Carmen ha volgut sortir de plató, mentre que Terelu intentava contenir les llàgrimes alhora que responia amb comptagotes algunes de les preguntes dels col·laboradors que es trobaven a plató.

També et pot interessar...