Sofia Suescun

Les xarxes esclaten contra de la nova fotografia de Sofía Suescun

La guanyadora de 'Gran Hermano' és molt criticada a les xarxes socials

Sofía Suescun, la guanyadora de 'Gran Hermano' segueix a la seva,  penjant imatges a Instagram molt suggerents on mostra el seu físic a tots els seguidors. Aquesta vegada ha encès les xarxes després de penjar una fotografia en un magatzem de mobles, on sembla que podria estar buscant objectes per la seva nova casa. 

No és d'estranyar que Sofía Suescun presumeixi del seu cos a les xarxes, ja que acostuma a penjar fotos ensenyant força als seus seguidors. Tot i que cadascú és lliure de mostrar el que vol als seus perfils socials, sembla que aquestes imatges no agraden a tothom. Arran d'aquesta nova fotografia, s'ha generat un gran debat intern als comentaris de la publicació

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué ganas tengo de enseñaros mi nueva casita!!! #haciendodesueñosrealidades ?

Una publicación compartida de SOFIA (@sofia_suescun) el

La col·laboradora, novament criticada a les xarxes

Són molts els que aplaudeixen el fet que Suescun aprofiti qualsevol imatge per mostrar els seus atributs físics, però també n'hi ha molts altres que no han dubtat en criticar l'actitud de la jove: «Que ordinària ets. Quan perds amb aquestes postures. Et falta humilitat i ser més fina», expressa un internauta en un dels comentaris de la foto. 

Està clar que la col·laboradora estrella dels programes de Telecinco està exposada a qualsevol mena de comentaris, de fet, altres usuaris han optat per mostrar indiferència  en comptes de criticar a Sofía: «Ens és igual... no t'estressis!!!», afegia una seguidora, a qui sembla que li importa ben poc el que fa la de Pamplona.

També et pot interessar...