La publicació del pare de la reina Letícia que ho està petant a les xarxes

A Twitter, Jesús Ortiz pràcticament és un desconegut

Imatge d'arxiu del padre de la reina Letizia, Jesús Ortiz
El pare de la reina Letícia, Jesús Ortiz | Catalunya Diari

Jesús Ortíz, el pràcticament desconegut pare de la reina Letícia té formació periodística i treballa en el món de la comunicació, en concret des de 1987 a Estudi de Comunicació i des que la seva filla es va convertir en parella de l’actual rei, ha estat apartar dels focus, parlant sobre el seu treball a través de les xarxes socials i poques vegades sobre temes d’actualitat. Per això ha sorprès molt una de les seves darreres piulades a Twitter, on ‘només’ té 1.800 seguidors.

Brillant resposta de Jesús Ortiz a Twitter

Fa uns dies, la humorista Asaari Bibang, nascuda a Guinea Equatorial i vivint a Madrid des de fa anys, va compartir amb els seus seguidors l’atac racista que havia patit a Espanya. La seva publicació deia: «Un imbècil em va cridar: Marxa al teu país! I vaig anar a conèixer Astúries. Preciós, però plou molt».

La piulada va rebre milers ‘retuits’ i ‘m’agrada’ i un d’ells ha sorprès molt, no per la resposta que va ser totalment correcta i afinada, sinó per l’usuari que la signava, Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia: «Se sol dir que no plou... reguem!». Asaari Bigang no va dubtar en respondre, potser sabent qui és la seva filla: «Lògic amb tot aquell verd...».

Jesús Ortiz, fill d'una històrica locutora

Jesús Ortiz, a més de ser reconegut per ser el pare de la reina Letícia i ser periodista, també és el fill d’una històrica locutora que potser alguns recordaran: Memchu Álvarez del Valle. A més, va casar-se amb Paloma Rocasolano, tenint amb ella tres filles entre les quals es troba la Letícia, encara que van acabar divorciant-se. Finalment, va començar una relació amb la periodista Ana Togores i ara per ara viuen en un pis a Prado del Rey.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari