Simoneta, filla de la infanta Pilar, ha estat ingressada a l’hospital

La cosina del rei Felip faria dies que es trobava malament

Simoneta Gómez-Acebo, i el seu fill Luis, afectats per la mort de la Infanta Pilar, el 9 de gener de 2020
Simoneta Gómez-Acebo, i el seu fill Luis, afectats per la mort de la Infanta Pilar | Catalunya Diari

La primogènita de la infanta Pilar, Simoneta Gómez-Acebo ha estat hospitalitzada. En concret, la cosina del rei Felip i neboda el rei Joan Carles hauria estat ingressada aquest dilluns per una possible afecció respiratòria, tot i que no està confirmat, pocs dies després d’haver acomiadat la seva mare, segons ha anunciat ‘Vanitatis’.

Simoneta no es trobava bé

Faria dies que Simoneta no es trobaria gaire bé de salut, però hauria posposat anar a urgències per poder passar tot el temps possible amb la seva mare, la infanta Pilar, que el passat dimecres 8 de gener va morir a conseqüència del càncer de còlon que patia des de feia mesos.

Els cinc fills de la infanta Pilar –Simoneta, Juan, Bruno, Beltrán i Fernando– no van separar-se d'ella en les darreres hores de la seva vida i la van acomiadar durant tots els actes posteriors a la seva defunció fins a enterrar les seves cendres al panteó familiar que tenen al cementiri madrileny de Sant Isidre, acte al qual van assistir els seus cosins, el rei Felip, amb la reina Letícia, la infanta Helena i la infanta Cristina.

Simoneta és la primogènita de la infanta Pilar i va estar casada amb el net del fundador de Galerías Preciados, José Miguel Fernández Sastrón, amb qui va tenir tres fills, Luis, Pablo i María. Encara que finalment es van divorciar després de dinou anys junts i actualment està soltera i treballa de relacions públiques de la firma Cartier

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari