El mític torero 'El Soro', ingressat a l'UCI en estat greu

Es troba ingressat recuperant-se d'una sèpsia

El torero Vicente Ruiz, el Soro, ja retirat durant una corrida de toros
Vicente Ruiz, 'El Soro' | Twitter

Eva Rogel ha anunciat una de les pitjors notícies de l'any 2020. I és que Vicente Ruiz àlies 'El Soro', la seva parella, ha estat ingressat d'urgència en estat greu a l'UCIper una sèpsia. Segons informa, 'El Soro' té problemes renals i per això es troba ingressat a l'Hospital 9 d'octubre de València. Tot i que en un principi es trobava a l'Hospital Clínic de la mateixa ciutat, les complicacions han obligat a l'equip mèdic a prendre mesures.

Les notícies que arriben de fons pròximes al torero són preocupants. De moment està rebent diàlisi i se li administren antibiòtics, però la seva parella ha estat molt clara en declaracions als mitjans: «De cop i volta se li va inflamar molt el genoll i li van treure líquid. Creuen que es tracta d'una sèpsia i estan intentant buscar el focus de la infecció. Els metges li han col·locat una sonda però s'han adonat que no li funcionen els ronyons, i per això li fan diàlisi. Ens han dit que el quadre és preocupant», assegura. 

Diversos problemes de salut

'El Soro' és un dels toreros més estimats de l'Estat, ja que a més és l'únic que queda viu dels que torejaven el 26 de setembre de 1984 a Córdoba, concretament a Pozoblanco. El dia en el qual Paquirrín va patir la corrida que va posar fi a la seva vida. 'El Soro', però, fa 25 anys que està jubilat després de patir un problema al genoll en una corrida a Benidorm (València).

Eva Rogel és la parella del torero des de fa anys. Va ser la seva nòvia de tota la vida i va tornar a aparèixer després que 'El Soro' es divorciés. Ell havia estat casat durant 19 anys amb Suzette Limón, amb qui va tenir tres fills. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari