Toñi Moreno a 'MYHYV'

Els problemes físics de Toñi Moreno en la recta final del seu embaràs

Els canvis físics en aquest estat són inevitables i la presentadora se'ls pren amb humor

Falten molt poques setmanes perquè Toñi Moreno pugui veure la carona de la seva filla Lola. En aquests moments, la presentadora es  troba en la recta final de l'embaràs, amb les dificultats pròpies, que s'està prenent amb molt d'humor. Les publicacions mostrant com està a punt donar a llum són constants a les seves xarxes socials, en les quals va mostrant diversos aspectes relacionats amb la seva futura maternitat.

Fa uns diesla presentadora mostrava com serà l'habitació de la seva filla, on ensenyava un detall del bressol que ha escollit per la petita Lola, en la que es pot llegir una de les frases més famoses de Lola Flores. Avui, però, la presentadora de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' ha sorprès a tots amb una espectacular fotografia del seu turmell on s'aprecia com els hi està inflant l'embaràs, fins al punt que ha perdut la forma.

Un efecte molt habitual

Cal dir que es tracta d'un dels efectes més habituals en dones embarassades, sobretot  durant l'etapa final de gestació. Els turmells inflats es produeixen, en essència, a causa de la retenció de líquids i poden provocar certes molèsties i sensació de cansament. 

No obstant això, Toñi Moreno s'ha mostrat fidel al seu estil optimista i es pren els canvis amb humor. Precisament per això ha compartit la fotografia acompanyada d'una pota d'elefant amb un repte per als seus fidels seguidors: intentar trobar les deu diferències entre ambdues fotografies. Els seus seguidors s'han mostrat encantats amb l'humor de la presentadora, a qui han dedicat nombroses mostres d'estima i afecte.

Consells pels turmells i peus inflats durant l'embaràs

Els canvis en els turmells i peus són molt comuns en la majoria de dones embarassades. La inflor arriba sobretot durant la recta final o en els mesos d'estiu, una època on el cos produeix més fluids i, paral·lelament, una major retenció de líquids.

- Descansar amb els peus enlaire amb un coixí gruixut o un reposapeus

- Banys d'aigua freda

- Fer petits exercicis  com la rotació de turmells o la flexió i estirament dels peus

- Utilitzar roba i calçat còmode,  que no pressioni en excés el peu i el turmell. A algunes els hi funcionen també bé les mitges de compressió graduada.

- Practicar natació, aquagym o caminar de forma moderada

També et pot interessar...