L'actriu Cristina Castaño

Confessió de Cristina Castaño sobre la mort del seu pare

L'actriu, que es troba en el punt àlgid de la seva carrera, explica com va viure la mort del seu pare

Cristina Castaño és una de les actrius més reconegudes d'España, sobretot arran de la seva participació a 'La que se avecina'. Tot i que es troba en un moment dolç de la seva carrera -la sèrie 'Toy Boy' o la pel·lícula 'Lo dejo cuando quiera' son bons exemples-, reconeix que la seva trajectòria va patir un sotrac després de debutar a 'Al salir de clase'.

«Quan vaig entrar a 'Al salir de clase' em pensava que ho tenia tot fet. Em vaig fer coneguda, vaig guanyar diners... Però no hi va haver un altre personatge a la televisió, no vaig fer cap pel·lícula. Ho vaig passar molt malament, la veritat. Sort que en aquella època estudiava interpretació. Estudiar em va salvar d'aquella època sense treball i em va mostrar l'actriu que podia arribar a ser».

Cristina Castaño recorda la mort del seu pare

Tot i que la seva carrera va començar a remuntar fa molts anys, el gran salt de Castaño a la primera i mediàtica es va produir amb la seva interpretació de Judith a 'La que se avecina'. Tot i l'èxit professional, reconeix que en els darrers temps ha hagut de fer front a moments molt durs, com la mort del seu pare.

«No ho recordo com una cosa traumàtica ni dolorosa. Aquella nit estava sedat, jo sabia que se n'aniria. Li vaig dir que ho podia fer, i que ho fes tranquil. Em va semblar un dels moments més bonics de la meva vida, perquè em sento orgullosa d'haver-lo acompanyat en el seu pas a aquest altre lloc que no coneixem», reconeix l'actriu.

Castaño afirma que el seu pare va morir de la millor manera possible, «sense dolor i rodejat dels seus estimats. Tant de bo hagués viscut deu anys més, però si havia de marxar, que fos així».

També et pot interessar...