Jorge Javier Vázquez a 'El Tiempo de Descuento' el 19 de gener de 2020

El dur revés que ha patit Jorge Javier durant aquest 'Blue Monday'

El presentador ha hagut de veure com 'El Peliculón' d'Antena 3 ha guanyat terreny i gairebé empata en audiència amb 'El Tiempo de Descuento' de Telecinco'

'No siguis trist'. Amb aquestes paraules i mitjançant una gran quantitat de promocions, Mediaset ha estat setmana rere setmana carregant sense remordiments contra Atresmedia, la seva competidora més directa. Això no obstant, aquest matí ha estat la cadena d'origen italià la que ha viscut un moment força trist i, fins i tot, preocupant.

I és que després de les estratosfèriques audiències aconseguides durant l'última edició de 'Gran Hermano VIP', Telecincova apostar per un nou i sorprenent format: 'El Tiempo de Descuento', un reality que pretenia reunir a tots els exconcursants perquè poguessin solucionar tots aquells aspectes i problemes que havien quedat pendents de resoldre.

Mediaset no aconsegueix els resultats d'audiència desitjats

El cert és que a priori la idea no semblava del tot dolenta, ja que en anteriors edicions hi havia moltes polèmiques que no quedaven del tot solucionades quan acabava el programa, i molts espectadors descobrien baralles entre concursants, formació de noves parelles, etc., a través de xarxes socials o canals similars.

Però, si bé 'El Tiempo de Descuento' es presentava com la solució definitiva a aquest problema, el cert és que Mediaset no està aconseguint els resultats d'audiència desitjats.

Antena 3 supera a Telecinco en espectadors

Així les coses, l'emissió d'aquest diumenge va comptar amb 2.056.000 espectadors, fet que suposa un 16,5% del share. I, malgrat que 'El Tiempo de Descuento' va resultar el programa més vist de la seva franja horària, el cert és que ha perdut 1,6 punts respecte a l'audiència aconseguida durant l'estrena de la setmana passada.

Per la seva part, Antena 3 va emetre la pel·lícula 'Un día de servicio' en el marc del conegut 'El Peliculón', i va recollir un 14% de quota de pantalla, que es tradueix en un total de 2.333.000 espectadors, superant en algún moment a la cadena d'origen italià.

'La Isla de las Tentaciones', tot un èxit

En aquest sentit, tot apunta que la gent ja està una mica farta de la telenovel·la entre Adara i Gianmarco, una història que es va convertir en un dels eixos principals de l'última edició de 'Gran Hermano'.

Amb tot, l'audiència sí que ha caigut rendida davant els encants de 'La Isla de las Tentaciones', l'aposta forta més recent del grup d'origen italià, que el passat dijous va arribar a obtenir un 20.9% del share i que s'ha convertit en un dels temes d'actualitat més comentats arreu del país.  

 

També et pot interessar...