Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fani, una de les concursants del nou programa de Telecinco 'La isla de las tentaciones', gener de 2020

La gran mentida de Fani a 'La Isla de las tentaciones'

Analitzem tres detalls que la delaten

Està més que clar que 'La isla de las tentaciones' està causant furor i sent una de les sensacions televisives del que portem d'any. Si més no, ahir, 16 de gener, obtenia un 20,9% de l'audiència, superant així a 'Cuéntame' i demostrant que amb un format ben senzill, Mediaset tornava a donar un cop a la taula.

La 'isla' reuneix l'èxit dels millors realitys de Cuatro i personatges amb prototip típic de Telecinco. Amb aquests dos factors poc més cal: ho juntes tot en una illa en meitat del no-res, i les seves hormones i ganes de viure la televisió fan que és creí un programa que enganxi a la gent.

Un dels personatges que més joc està donant és Fani, qui ahir protagonitzava la seva primera infidelitat a Christofer  —amb qui fa 7 anys que té una relació— amb Rubén. Ara bé, només han calgut tres programes perquè ens adonem que no ens hem de creure res del que faci ni digui. Repassem els tres motius principals:

 

Un passat confús i moltes ganes de fer-se notar

Abans de començar el programa,  Fani era totalment anònima, és a dir, no venia de 'Gran Hermano' ni de 'Mujeres y Hombres' com algunes de les parelles, i aquesta era una oportunitat perfecta per a convertir-se en una cara coneguda de Mediaset. I està clar que ho vol aprofitar.

Durant la seva presentació, va insinuar que podria ser filla d'un famós, ja que, sense tallar-se un pèl, va explicar que «la meva mare era molt fresca» i que podria ser filla o de Emilio de 'Los Chichos' o de José de 'Los Chunguitos'.

Estava preparant el terreny per ser infidel a Christofer

Des d'un primer moment, Fani es definia com una persona «híper gelosa», és per això que sorprèn que sigui ella mateixa la que s'hagi mostrat tan oberta a fer petons a altres nois al tercer programa.

És més, quan va parlar sobre la seva relació, assegurava que estava enamorada de Christofer però amb una frase que cridava molt l'atenció:  «Ell està més enamorat perquè jo, com a dona, li aporto tot, i ell a mi, com home, un 70%». Aquestes paraules són difícils d'entendre tenint en compte que fa tant de temps que tenen una relació i que ella té 34 anys, edat suficient per tenir les coses més clares, no?

Canvia d'opinió en temps rècord

Per si tot això no fos suficient, Fani deia abans de començar el programa que: «Això no podrà amb nosaltres. Jo et puc assegurar que hi ha un 0% de possibilitats que jo pugui tenir alguna cosa amb algun dels solters». Doncs res, tres programes després està dient que «ara sent coses que feia molt que no sentia».

Després de tot això ens queda clar que Fani vol aprofitar l'oportunitat que li ha donat el programa per fer-se coneguda i saltar a la fama. I Christofer, tenint en compte les xarxes socials de Fani, tot pinta que seguirà pel seu camí sense ella.

 

També et pot interessar...