IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Atenció: Canvis importants en la salut d'Álex Lequio

Lequio va recaure en el càncer l’any passat i ara ha volgut compartir la seva evolució a través de les xarxes

Álex Lequio a un esdeveniment de ‘PETrificante’ a Madrid (31-10-19)
El fill d’Ana Obregón es mostra optimista tot i la seva recaiguda en el càncer | G3

La segona meitat de 2019 el fill d’Ana Obregón rebia una notícia que esperava no tornar a escoltar: un control rutinari va afirmar que havia recaigut en el càncer que porta arrossegant des de 2018.

Álex Lequio sempre ha avançat la seva salut a través de les xarxes. El jove, de 27 anys, fins i tot bromejava amb les seves visites rutinàries a l’hospital. Tot i el seu positivisme, a finals de l’any passat es va anunciar que havia de tornar a rebre tractament pel seu càncer.

Ha aprofitat la «condicional» per seguir treballant 

Seguint amb la seva tradició, i volent informar els seus seguidors sobre com evoluciona aquesta malaltia, ara ha volgut compartir a través d’Instagram un vídeo on se’l mostra animat. Allà explica que els metges li han donat «la condicional», fet que ha aprofitat per continuar amb diverses feines que havia deixat de banda amb la recaiguda de la malaltia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Recordáis la fiesta de disfraces para mascotas que hicimos en Octubre? Pues tenemos una sorpresa increíble: PETart, el evento donde 4 artistas competirán por hacer el cuenco de comida para perros más creativo del mundo ya está en marcha! Etiquetad a todos los amantes de animales que conozcáis porque va a ser increíble. ¡Las plazas de Patrocinio ya están abiertas! •• Potenciales Interesados: ebanistas, metalistas, escultores, sopladores de vidrio, accesorios de mascotas, pienso para mascotas, comida para mascotas, escuelas de arte, centros veterinarios, start-ups para mascotas, dog-friendly shops, adiestramiento para perros y mucho más!! **Mas información por privado!!**

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

«Molt bones tardes a tots. Aquesta setmana m’han donat la condicional i he aprofitat per fer una ruta amb motiu de conèixer els quatre artistes que participaran a PETart», explica el fill d’Ana Obregón. «És un esdeveniment que organitzarem en el qual quatre artistes competiran per dissenyar el bol de menjar per gossos més artístics del món».

Així, sembla que Álex Lequio continua amb el seu somriure i positivisme en aquest «contratemps» de la seva malaltia. Per la seva banda, la seva mare també es mostra preocupada però afirma que «no té cap dubte que se’n sortirà».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari