Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Palomitas y tickets tirados al suelo.

Veure pel·lícules online gratis: Les 14 millors pàgines web

Llista actualitzada de pàgines web per veure pel·lícules gratis a Internet, sense descàrregues i sense registres

Dona mirant una pel·lícula online
Les millors pàgines web per veure les teves pel·lícules | iStock

Tothom s’apunta la moda de veure sèries, però la indústria del cinema no s’ha fet enrere. Ben al contrari, les grans produccions de Hollywood arrepleguen cada cop més milions de dòlars de recaptació gràcies al màrqueting i els beneficis derivats del producte principal. Malgrat això, ja no és necessari anar al cinema per veure les últimes estrenes, i és que t’oferim les millors pàgines webs per veure pel·lícules online des de casa, i sense pagar un cèntim.

Hem seleccionat pàgines web que no demanen registre previ i que ens donen la possibilitat de veure la pel·lícula directament en el reproductor web, sense haver de descarregar l’arxiu.

1. HDfull

Després de repassar desenes de pàgines web, no hem trobat cap igual en qualitat d’imatge -pel que fa a les últimes estrenes de la cartellera- a HDFull. El lloc web ha tancat diversos cops, canviant de domini en ocasions, però finalment ha destacat com la millor opció per veure pel·lícules online en espanyol i llatí. Molt recomanada.

2. DixMax

Gràcies a les llistes de recomanació dels usuaris deDixMax, podràs descobrir noves pel·lícules i comentar amb altres què t’han semblat. Això sí, per poder veure els enllaços has d’omplir un petit formulari de registre que no et portarà més de cinc minuts. Val la pena per tots els títols disponibles al catàleg.

Malgrat que no totes les pel·lícules estan disponibles en Full HD i que no hi ha reproductor a la mateixa web (s’obre una nova pestanya a una altra plataforma), poques vegades hem vist un enllaç trencat o una finestra emergent de publicitat que ens faci la vida impossible.

3. Peliculas24

Logotip de Películas24

Películas24 guanya popularitat entre els cinèfils que volen veure pel·lícules gratis oferint les últimes estrenes a la màxima qualitat possible. Gràcies a la una navegació intuïtiva, filtrem els títols per gènere o popularitat, podent trobar les estrenes més taquilleres d’una sola ullada. Com d’altres llocs webs, té una categoria dedicada a Marvel, amb les últimes pel·lícules de la franquícia a una qualitat 1080p.

4. AquiPelis

Arribem a una de les opcions més recomanades per veure pel·lícules online. No només trobem les pel·lícules d’estrena, sinó que els enllaços en streaming funcionen perfectament i no haurem de tancar cap finestra de publicitat. El reproductor és un dels més ràpids que hem pogut provar i permet saltar d’un idioma a l’altre sense sortir de la pàgina. Si hem de ressaltar algun aspecte negatiu d'Aquipelis, és que el catàleg no és el més complet.

5. PeliculaOnlineHD

Un lloc web senzill i sense gaires complicacions on veure algunes de les pel·lícules que fins fa poc només es podien veure al cinema, tot i que triga una mica més que la resta de pàgines web en penjar els enllaços. L’àudio és gairebé sempre en llatí, però unes setmanes després es poden trobar diverses opcions en castellà i versió original.

El principal atractiu de PeliculaOnlineHD és la seva secció dedicada a l’Univers Cinematogràfic de Marvel, amb totes les pel·lícules de la famosa franquicia de superherois i superheroïnes en qualitat Full HD 1080p.

6. Pelis-gratis

Capçalera de Pelis-Gratis

El nom ho diu tot: pel·lícules sense pagar res. Pelis-gratis te les estrenes més recents -òbviament primer en qualitat TS-Screener- i és de les poques pàgines web que ens permet filtrar per idioma castellà, llatí i, algunes vegades, versió original i subtitulada. El disseny és fàcil i entenedor, motiu pel qual resulta molt fàcil trobar allò que busques.

7. Miradetodo

El primer que crida l’atenció de Miradetodo és la secció de notícies a la pàgina principal, que recull les darreres novetats de la indústria cinematogràfica i televisiva. Més enllà d’això, aquesta web per veure pel·lícules gratis és la millor opció si saps anglès o vols veure un film en versió original. També permet filtrar cada pel·lícula segons la qualitat del visionament.

8. Repelisgo

A més de tenir un reproductor web que funciona d’allò més bé, hi ha un botó per descarregar la pel·lícula per poder tornar-la a veure quan no tinguem una bona connexió a Internet. D’altra banda, Repelisgo no té el millor catàleg i les opcions d’idioma tampoc son moltes, però és un lloc web ideal per veure les estrenes de la cartellera sense interrupcions.

9. Movidy

Logo de la nova web Movidy

Plusdede era un lloc excel·lent per veure sèries i pel·lícules sense pagar, però amb l’arribada de Megadede, els administradors només ens donen l’aplicació per dispositius mòbils. Pel que fa a webs per veure pelis online, Xdede va reprendre el nom amb una pàgina amb multitud d’enllaços d’alta qualitat i, finalment, es va transformar en Movidy. El punt diferenciador és que ens facilita la banda sonora de la pel·lícula, disponible just a sota del reproductor.

10. Cuevana3

El punt negatiu de Cuevana3 és que haurem de buscar el títol de la pel·lícula en anglès i que, tot i tenir un catàleg d’allò més extens, no trobem les estrenes de la cartellera fins passats uns mesos. Això sí, quan els títols s’afegeixen al catàleg, podem gaudir d’ells en alta qualitat, gairebé mai baixant dels 720p de resolució.

11. Pelispedia

El disseny de Pelispedia és un dels més atractius que hem trobat. Primer podem veure les últimes estrenes i, tot seguit, una secció de notícies de cine i sèries, que finalment dona pas a llistes confeccionades amb els vots dels usuaris. Un dels trets més interessants és que, al costat d'alguns enllaços de descàrrega, podem veure el pes d'alguns arxius, cosa que ens permet descartar algunes possibilitats.

12. Verpelistoday

El disseny de Verpelistoday no és especialment cridaner i, tot sigui dit, no té el millor catàleg de les webs d'aquesta llista, però l'hem inclòs perque a la fitxa tècnica de cada pel·lícula observem un resum de la seva fitxa d'IMdB, cosa que resultarà interessant als més cinèfils. Els enllaços son de qualitat, tot i que l'àudio és sempre llatinoamericà.

13. Legalmente Gratis

Lletres de Legalmente Gratis

Si no vols entrar en pàgines web amb publicitat o no et sembla bé que es filtrin les últimes estrenes del cinema a Internet, fes un cop d’ull al catàleg de Legalmente Gratis, pàgina amb alguns clàssics de domini públic o amb llicència Creative Commons. No falten films de culte com La noche de los muertos vivos de George A. Romero, El acorazado Potemkin o Juventud d’Alfred Hitchcock.

14. SnagFilms

Si t’agrada veure documentals que retraten la realitat, no perdis de vista SnagFilms, un lloc web de gran popularitat als Estats Units nascut per recollir els més prestigiosos i interessants documentals independents. També hi ha documentals de naturalesa de National Geographic i shows de comèdia com American Viral. Tot està en versió original, així que hauràs de dominar l’anglès.

No obstant això, si el que busques son les millors webs per veure sèries, hem preparat un altre llistat actualitzat permanentment.