Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez plora la pèrdua d'un gran amic

La sorprenent semblança entre Jorge Javier Vázquez i el seu pare

El presentador de 'Sálvame' ha sorprès publicant una fotografia dels anys 70 on apareix amb el seu pare i en la qual resulten ser calcats

Jorge Javier Vázquez plora la pèrdua d'un gran amic
Imatge d'arxiu de Jorge Javier | GTRES

Jorge Javier Vázquez va tenir una relació complicada amb el seu pare durant la seva infància i adolescència, a causa de la seva orientació sexual. El presentador però, no pot negar els seus llaços de sang  ni podria renegar de la seva família ni que ho volgués, perquè físicament, és clavat al seu pare.

«Sou fotocòpies»

El presentador de ‘Sálvame’ s’ha posat nostàlgic i  ha recuperat una fotografia dels anys 70 on apareix ell de petit amb els seus pares, i no ha passat desapercebuda la semblança que comparteix amb el seu difunt progenitor, tal com ell mateix ha reconegut.

«El senyor de l’americana és el meu pare, però podria ser jo perfectament perquè som clavats.  El nen amb cabells arrissats sí que sóc jo i la senyora és la meva Mari. La nostra Mari. La meva mare. Quina foto més bonica», escrivia sota la fotografia en blanc i negre.

  

Els comentaris de la publicació també han ressaltat la gran semblança entre pare i fill, entre els quals es trobaven amics famosos del presentador com Bibiana Fernández o Cristina Cifuentes, que li ha escrit:  «Sou fotocòpies. Preciosa foto».

També et pot interessar...