Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas visitant un col·legi

L'ex d'Albert Rivera parla per primer cop d'Inés Arrimadas

La retirada de l'exlíder de la formació taronja ha suposat tot un rebombori, i Beatriz Tajuelo ha mostrat la seva opinió

Beatriz Tajuelo després de la seva ruptura amb Rivera
Beatriz Tajuelo parla sobre la desfeta de Ciutadans | GTRES

Fa unes setmanes Beatriz Tajuelo, l'ex d'Albert Rivera, no va voler pronunciar-se sobre la desfeta de Ciutadans, ni sobre la relació de Rivera amb Malú, però ara s'ha sincerat i ha explicat tot el que pensa sobre la situació que ha patit el partit taronja i la seva exparella.

  

Tajuelo ha reconegut a la revista 'Vanity Fair' que els últims mesos no havien estat fàcils per a ella, a causa de la pressió mediàtica que ha patit. Per sort per a ella, aquest constant seguiment dels mitjans ha disminuït, ja que ara el centre d'atenció és Albert Rivera, després de retirar-se de la vida política. La desfeta de Ciutadans i les posteriors conseqüències són el tema del moment, i Beatriz Tajuelo ha volgut pronunciar-se. «Em produeix una gran pena veure com ha acabat el partit després de les eleccions», explicava a la revista.

Tajuelo veu Arrimadas com el futur del partit

L'exparella d'Albert Rivera va ajudar molt al català, ja que després de separar-se de la mare de la seva filla, l'exlíder de Ciutadans no ho va passar bé. Tajuelo també va estar en tot moment recolzant el partit, que el recorda com una formació política plena d'il·lusió. «Recordo com anàvem tots junts de campanya en furgoneta... I allí estaven tots, alegres, ajudant-se els uns als altres», ha recordat Tajuelo. Sobre el futur líder del partit, explica que Inés Arrimadas és una dona excepcional.  En l'actualitat, l'ex de Rivera ha decidit llaurar-se una carrera en el món de la moda i els esdeveniments.

Inés Arrimadas visitant un col·legi
El futur d'Inés Arrimadas i el lideratge de Ciutadans  / GTRES

També et pot interessar...

  • Beatriz Tajuelo reacciona a la nova relació de Rivera