IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Joaquín Prat viu un dels moments més durs al capdavant del seu programa

Molt emocionat va decidir dedicar-li el programa a la seva tieta

Imatge de Joaquín Prat a Cuatro
El periodista es va mostrar molt emocionat per la mort de la seva tieta | Cuatro

Els presentadors de televisió acostumen a no expressar gaire els seus sentiments ni parlar de la seva vida personal. Però hi ha moments que trascendeixen de qualsevol moment professional i s'apodera dels presentadors la seva part més sensible i humana.

Això és el que li va passar aquest dijous a la tarda durant l'emissió d'un programa més de 'Cuatro al día' al periodista Joaquín Prat. El que també col·labora a 'El programa de Ana Rosa', va explicar que no era un bon dia per a ell, ja que havia hagut de dir adéu feia pocs minuts a la seva tieta.

 

Un emocionat periodista demana disculpes als espectadors

Concretament, Joaquín va dir als espectadors visiblement emocionat que: «Vull demanar disculpes per si avui no he estat especialment fi. Però en el transcurs d'aquest programa, la meva tieta Maruja ha mort». Paral·lelament, va afegir que: «Vull dedicar-li aquest programa a ella. Un petó, preciosa. Vola alt i bon viatge allà on vagis. Gràcies per tot».

D'aquesta forma va explicar que s'havia assabentat d'aquesta terrible notícia en ple directe del programa. Això no obstant, el periodista va voler seguir presentant i informant als espectadors, especialment, del mal que estava fent arreu del país el temporal Gloria. Finalment, en el moment d'acomiadar-se del programa, també va voler tenir una especial menció amb el seus companys de programa que, de ben segur, van ajudar-lo a passar la tarda de la millor manera possible. «A vosaltres, gràcies».

Condueix el programa des de la marxa de Carme Chaparro

Joaquín Prat substitueix des de l'any passat a Carme Chaparro al capdavant del programa que s'emet a la tarda a la graella de Cuatro. Amb aquest canvi, Chaparro no només podrà gaudir d'unes merescudes vacances sinó que a la tornada, podrà centrar-se en la gravació del programa 'Mujeres al poder'. Un espai televisiu, anteriorment presentat per Ana Rosa Quintana, dedicat a donar veu a totes aquelles dones que són un exemple d'empoderament femení.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari