Makoke i Tony Spina, enxampats junts amb actitud còmplice

Unes imatges publicades en exclusiva fan pensar que la parella s'hauria donat una segona oportunitat

Fa només un mes, Makoke donava una notícia que va deixar tothom de pedra: havia posat punt final a la seva relació amb Tony Spina. L'exdona de Kiko Matamoros va llençar la bomba a 'Viva la vida' i, encara que va assegurar que seguirien mantenint una bona relació, tot apuntava que no hi hauria segones oportunitats. 

Les fotos alimenten el rumor sobre la segona oportunitat de Makoke i Tony Spina

Res més lluny de la realitat, ja que, després de trencar amb la relació que tenien des de feia un any i mig, Makoke i Tony Spina han estat descoberts junts una altra vegada. Aquesta setmana, una coneguda revista ha publicat fotos on es veu a la parella passejant amb una actitud afectuosa.

Makoke i Tony Spina van protagonitzar una ruptura molt suau, posant fi a la seva relació sense retrets ni discussions. De fet, mentre Makoke anunciava la ruptura explicava també que continuaven estimant-se, però que es trobaven en «etapes diferents». Tot i que no va concretar els motius de la separació, va confirmar que «no existeixen terceres persones» i que mantindrien sempre el respecte mutu. 

Fa un mes, Makoke confessava que «ho vam intentar reprendre i va ser ell qui va dir que no podíem seguir així. Vam trencar el 2 de desembre i ens hem estat veient, parlem quasi cada dia». Ara, a més de parlar, també es veuen, tal com mostren les imatges de la parella amb una actitud còmplice. I és que la col·laboradora de 'Viva la vida' i l'italià han descobert que encara que hi hagi coses que els separen, n'hi ha moltes més que els uneixen.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari