Pastora Soler, entranyable després de donar llum a la seva segona filla Vega

La cantant s'ha convertit en mare per segona vegada amb Francis Viñolo

Pastola Soler sonriendo a cámara
Imagen de Pastora Soler | RTVE

La cantant Pastora Soler ha donat a llum Vega, la seva segona filla. Així ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials, mitjà pel qual també ha anat compartint diverses fotografies de la seva panxa al llarg d'aquests nou mesos d'embaràs.

L'artista ha tornat a convertir-se en mare al costat de Francis Viñolo, just cinc anys després de convertir-se en pares d'Estrella, la seva primera filla. De fet, Pastora ha volgut fer l'ullet a la seva primera filla esmentant-la a l'hora de donar la feliç notícia.

«Arriba una nova estrella a les nostres vides»

«Avui ha arribat una nova estrella a les nostres vides per a continuar il·luminant-la», escrivia la intèrpret de 'Quédate conmigo' en el seu compte d'Instagram, al costat d'una imatge on es podien veure els dits de la seva filla entrellaçats amb altres mans una mica més grans, una imatge i unes paraules d'allò més boniques.

El naixement de Vega arriba en una etapa molt important per a la cantant, que està totalment immersa en els seus projectes professionals. Una cosa que no va passar  en el seu embaràs anterior, on els capritxos que es donava eren constants. Ara, caldrà esperar per a saber si Pastora Soler decideix mostrar públicament la cara de la petita, tal com ho fa amb Estrella.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari